התייעצות אחסון בארון ילדים

• הוסף לסימניות
בחדר הילדים (4 בנות) יש לי את הארון הזה. 2.26 רוחב. הוא ענק ומכיל המון.
1738222927639.png

הבעיה, שאין מגירות. ואין לי איך לאחסן את הגרביונים, הלבשה אישית, גומיות, קשתות, גרביים . מזכירה שוב...4 בנות!!!
קניתי קופסאות פלסטיק כאלו לכל דבר בנפרד
1738223139992.png

זה לא יצא כ"כ מוצלח. כי זה מתבלגן תוך רגע. וגם נשאר הרבה חלל מלמעלה שהוא לא מנוצל.
היום, (כבר תקופה ארוכה) שהקופסאות מכילות הכל מכל כל. גרביונים,גרביים,קליפסים וקשתות יחדיו
אשמח לעצה ותבונה. על דרך פרקטית יותר לאחסן את הפריטים הללו.
תודה

• הוסף לסימניות
את יכולה להוסיף מגירות קטנות בתוך המדפים, צריך נגר בשביל זה כמובן, ובקשר לחצי מדף שנשאר ריק למעלה יש לזה פיתרון של מדף פלסטיק שנתלה על המדף מעליו, ה בעצם מוסיף לך עוד מדף בתוך כל מדף.

• הוסף לסימניות
קנינו באושר עד עכשיו (למקרר) מגירה מפלסטיק שנשלפת החוצה. אפשר לקנות כמה מהם ולשים אחד מעל השני.

• הוסף לסימניות
לדעתי באיקאה תוכלי למצא הרבה פתרונות מתאימים
רק תלכי עם מידות מדויקות שיש לך בארון ולפי זה תתאימי ויש גם מדפים קטנים שיכולים למצות את המקום
בגובה-צרפתי לך תמונה מהאתר שלהם

1738250325443.png

• הוסף לסימניות
הדבר היחיד שנראה שעוזר ונשאר לאורך זמן זה הוספת מדפים (מזמינים מהמקום שקניתם את הארון או מנגריה. חשוב לשים לב לרוחב המדף ממש לפי מילמטר) באופן הבא:
ה3-4 מדפים הנמוכים: גובה המדף לפי גובה הסלסלה. (הסלסלה בתמונה נראית יציבה וטובה). כך כל מה שנמצא בסלסלה לא עובר את הגובה של הסלסלה, ולסלסלאות עצמם אין מקום 'להתפזר' במדף. ומושכים את הסלסלה החוצה כמו מגירה. עד 2 סלסלות למדף. מתאים לנעליים, גרביונים, פיזמות, הלבשה תחתונה.
במדפים שנמצאים בגובה העיניים- חולצות. גובה מדף לפי ערמת בגדים. אפשר לחלק את המדף לגובה עם עוד חתיכת עץ מוזמנת. מדפים גבוהים יותר- ארגזי אחסון שקופים. כך אפשר לשלוף בקלות וגם לראות את התוכן בקלות.
ארון תליה- 2 אפשרויות: 1. להוריד את התליה לגובה שיהיה נגיש לבנות ומתאים לגודל של רוב השמלות. ולהוסיף מדף מעל. 2. להוסיף מדף בתחתית התליה, ומתחתיו סלסלאות כנ"ל בשביל תיקים / מגפיים וכו'. אפשר גם לקחת מדף ולהעמיד אותו כמו 'קיר' לרוחב הארון בתחתית ארון התליה, ואז יש מיקום לשמיכות וכריות מתחת לתליה.

• הוסף לסימניות
הדבר היחיד שנראה שעוזר ונשאר לאורך זמן זה הוספת מדפים (מזמינים מהמקום שקניתם את הארון או מנגריה. חשוב לשים לב לרוחב המדף ממש לפי מילמטר) באופן הבא:
הסביר לי נגר שהרבה פעמים העץ משנה את הנפח משינויי מזג אויר או עומס וכו' -במילימטרים. ולכן המלצה שלי- להביא נגר הביתה כדי שהוא ימדוד ויוסיף את המדפים לפי מדידה מדוייקת שלו.
עשיתי בכמה ארונות.
או לחילופין
לדעתי באיקאה תוכלי למצא הרבה פתרונות מתאימים
רק תלכי עם מידות מדויקות שיש לך בארון ולפי זה תתאימי ויש גם מדפים קטנים שיכולים למצות את המקום
בגובה-צרפתי לך תמונה מהאתר שלהם

צפה בקובץ המצורף 1886093
זה גם מוצלח אבל יותר לק. שיער קטנים ופצ'יפקעס כאלו

• הוסף לסימניות
הסביר לי נגר שהרבה פעמים העץ משנה את הנפח משינויי מזג אויר או עומס וכו' -במילימטרים. ולכן המלצה שלי- להביא נגר הביתה כדי שהוא ימדוד ויוסיף את המדפים לפי מדידה מדוייקת שלו.
צודקת. אך למעשה זה מצליח גם במדידה עצמאית.

• הוסף לסימניות
בחדר הילדים (4 בנות) יש לי את הארון הזה. 2.26 רוחב. הוא ענק ומכיל המון.
צפה בקובץ המצורף 1885586
הבעיה, שאין מגירות. ואין לי איך לאחסן את הגרביונים, הלבשה אישית, גומיות, קשתות, גרביים . מזכירה שוב...4 בנות!!!
קניתי קופסאות פלסטיק כאלו לכל דבר בנפרד
צפה בקובץ המצורף 1885587
זה לא יצא כ"כ מוצלח. כי זה מתבלגן תוך רגע. וגם נשאר הרבה חלל מלמעלה שהוא לא מנוצל.
היום, (כבר תקופה ארוכה) שהקופסאות מכילות הכל מכל כל. גרביונים,גרביים,קליפסים וקשתות יחדיו
אשמח לעצה ותבונה. על דרך פרקטית יותר לאחסן את הפריטים הללו.
תודה
אני הכנסתי בארון ליד התלייה מגירות רשת של איקאה, ואם זה 4 בנות תיקחי את הרחב ואז תשימי בפנים קופסאות מחולקות ולכל בת תהיה מגירה עם כל ההלבשה תחתונה,

• הוסף לסימניות
לי היתה עם זה בעיה
כי העומק של הארון לא התאים למגירות, אז תשימי לב למדוד את זה..
ארון סטנדרט הוא 60 וזה פחות,
לי זה נכנס בארון של 50 ומשהו עומק,
אבל באמת חשוב לבדוק

• הוסף לסימניות
זה ארון הזזה
יכול להיות שהדלתות לוקחות חלק מהעומק

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה