אחסון חינמי + סנכרון עם המחשב עד חמש גיגה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ישראלה;561765:
למה הsend file לא פעיל אצלי?
זה לא גמר להעלות לשרת.
שימי לב למה שכתוב בעמודה status.
פעולת סנכרון זה אומר שזה כמו מראה על תיקיה במחשב. כל מה שבתיקיה שנבחרת לסנכרון, מה שבה עולה לשרת ומה שבשרת עולה אליה (כגון, מהמחשב בעבודה ומהמחשב בבית). אם מוחקים בבית ומסנכרנים זה מפעיל מחיקה.

• הוסף לסימניות
תודה רבה על ההסבר המפורט.

ניסיתי לשלוח לעצמי קובץ נסיון קטן שהיה כתוב back up ושלח מיד.
השאלה תוך כמה זמן קובץ בן כמה עשרות מגה אמור לעלות לשרת לשליחה.

כבר כמה שעות עברו והקובץ של 25 מגה נמצא עדיין במצב uploading, כיצד גורמים לקובץ לעבור לback up יותר מהר?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ישראלה;561778:
כבר כמה שעות עברו והקובץ של 25 מגה נמצא עדיין במצב uploading, כיצד גורמים לקובץ לעבור לback up יותר מהר?

מעניין, אצלי היה די מהר, לא יודע בדיוק כמה זמן.

אבל אם זה קובץ נפוץ זה עולה ברגע, כי יש להם כבר כזה בשרת.

• הוסף לסימניות
קובץ כבד שאני רוצה להעלות לאתר, בדר"כ אני שולחת לעצמי דרך ג'מבו מייל ומעלה קישור. זה לא אורך יותר מחצי שעה לקובץ גדול של כ40 מגה.
הקובץ שעכשיו אני רוצה להעלות, זהו קובץ אילוסטרטור ששוקל כ25 מגה, של תלמידה שהשתמשה בכלי הmesh.
הקובץ נפגם, ואני לא מצליחה לפתוח אותו עם הmesh המקורי, זה הופך במקום של המעבר האומנותי לתמונה.
האם גם את השירות הזה אני יכולה לעשות דרך האתר של sugar...
או שזה רק דרך ג'מבו מייל?
או שכמו שעשיתי בג'מבו שולחת לעצמי ומעלה את הקישור?

בינתיים נראה לי שאשתמש עכשיו לצורך הזה בג'מבו (זה ארך 7 דק'), כי זה עדיין לא עבר למצב של back up.
אך אשמח לדעת לפעמים הבאות.

• הוסף לסימניות
אם רוצים להעלות מהר צריך להיכנס לאתר ולעשות upload יש שם רכיב העלאה של פלאש שהוא מהיר.
בלי העלאה כזו התוכנה מעלה לאט בכוונה אחרת זה היה תופס את כל הפס של התקשורת.
אפשר לשנות את הגדרות העלאה ע"י התוכנה במחשב, בprferrence>connection.

• הוסף לסימניות
תודה רבה רבה.
ישלם ה' פעלך!
מקווה שאשכול זה עוזר גם לאחרים ...

ניסיתי upload בתוכנה והקובץ עלה מהר.

אפשר עוד שאלה אחת :confused:?
מה מגדירים באפשרויות העלאה שתמיד יעלה מהר?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ישראלה;561910:
מה מגדירים באפשרויות העלאה שתמיד יעלה מהר?

טעיתי, זה נמצא כאן:
Preference>General, שם יש לבחור בUpload Speed במקסימום.

• הוסף לסימניות
אני מקוה ש'שמח לעזור' כבר הגיע ל10 ג'יגה...

אני משתמש ב - sugarsync כבר תקופה ארוכה ומאוד מאוד מרוצה. זה כבר הציל לי קבצים וספריות שלמות שנמחקו בטעות.

הרעיון העיקרי שהוא מגבה און ליין אוטומטית כל הזמן את הספריות שהגדרת לו לגבות, + המון אפשרויות של סנכרון בין מחשבים, שיתוף קבצים או תיקיות ועוד.

מי שעובד גם מהבית וגם ממקום אחר, יכול להמשיך לעבוד בבית על אותה עבודה, התוכנה כבר תדאג לסנכרן בין המחשבים כל הזמן. תמיד יהיה לכם את הקובץ המעודכן, גם אם עבדתם עליו אתמול בעבודה וכדומה...
בנוסף, ולמניעת נזק, הוא שומר מכל קובץ 5 גירסאות אחרונות!
אם מחקתם במחשב קובץ מסויים, אז הקובץ נמחק גם באתר, אבל! באתר הוא יישאר ב''סל המיחזור'' ותוכלו לשחזר אותו, משא"כ אם רוקנתם את סל המיחזור אצלכם אין אפשרויות שיחזור.

העדיפות על ''דרופבוקס'' היא בכמה תחומים ובמיוחד 2 דברים: א. הגודל! 5.5 GB וב. אין צורך לשמור בספריה מיוחדת. אתם מסמנים לו ספריות פעילות לגיבוי/סנכרון והוא מגבה משם.
לדוגמא: אני עובד כרגע על עיצוב כריכה לספר ''שלום ושלווה'', אני מסמן בתוכנה לגבות את הספריה 'שלום ושלווה', והספריה הזאת תגובה כל הזמן און ליין. יש גם אפשרות לגבות חד פעמי ושלא ימשיך לסנכרן.

הכמות גם משמעותית - 5.5 ג"ב, ועל כל חבר שאתה מצרף, אתה מקבל עוד 10% עד שתגיע ל10 ג"ב - בחינם!

אפשר גם בתשלום קטן - 5$ לחודש, מקבלים 30 ג"ב.

אשמח באם תתחברו לשירות באמצעות הקישור הזה וכך ארויח עוד כ500 מ"ב ומי שיצטרף דרך הקישור הזה גם יקבל בונוס של 500 מ"ב.

מומלץ מאוד...

• הוסף לסימניות
אני העלתי את התוכנה התקנתי מה אני אמורה לעשות? יש לי את הסמל על שולחן העבודה אבל איך אני מעלה קבצים?
תודה מראש!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה