התייעצות אחסון משחקים

• הוסף לסימניות
גם לכם יש מלאאאאא משחקים לילדים?
משחקי קופסא, משחקי הרכבה, בובות,פלימוביל,מכוניות ועוד...... (ואני לא מדברת על מה שברצפה-עגלות לבובות, מטבח וכד')
איפה מאחסנים הכל בחדר ילדים??? כבר אין מקום בארון, וכבר יש לי מאיקאה מעמד עם מגירות- ועדיין אין מקום!!
אנא- עזרתכם.

• הוסף לסימניות
יש אשכול ארוך על זה עם הרבה פתרונות. כדאי לך לחפש.

• הוסף לסימניות
כדאי מאד להתחיל מיין ומה שלא כ"כ שימושי יהיו אחרים שישמחו לקבל
ויש שכבר שבורים או שחסר חלקים ולכן לא כ"כ משחקים עם זה.
מה שפח - פח ומה שלא למסירה,

• הוסף לסימניות
וכמובן עצתי בתור מחנך כיתה ואבא לילדים, לפני מסירה או זריקה תגידו לילדים, זהו אין מקום לכל המשחקים באו נחליט מה לא צריך כל אחד יחשוב על משחק אחד או חלקי משחק ואז בודקים מה זה שווה וכו'

• הוסף לסימניות
מה ששבור או חסר חלקים אני זורקת,
ואני כן אוהבת שיש בבית הרבה משחקים מגוונים- אבל כבר אין לי מקום........

• הוסף לסימניות
ואני כן אוהבת שיש בבית הרבה משחקים מגוונים- אבל כבר אין לי מקום...
כנראה שהפתרון זה חדר משחקים, אבל בגלל שלרוב זה לא רלוונטי אפשר לארוז חלק מהמשחקים ולאחסן לתקופה במקום לא נגיש (מחסן, ארון עליון וכו')
אחרי תקופה להחליף עם המשחקים הנגישים. זה גם יותר כיף לילדים ההתחדשות הזו.

• הוסף לסימניות
ואני כן אוהבת שיש בבית הרבה משחקים מגוונים- אבל כבר אין לי מקום........
אנחנו בחלק מהמשחקים שהיו טובים שמנו בארונות בחדרים אחרים אפי' אצלינו בחדר שינה ומדי תקופה מגוונים ע"פ רצונות הילדים.

• הוסף לסימניות
אפשר לארוז חלק מהמשחקים ולאחסן לתקופה במקום לא נגיש (מחסן, ארון עליון וכו')
אחרי תקופה להחליף עם המשחקים הנגישים. זה גם יותר כיף לילדים ההתחדשות הזו.
מצטרפת, לאחסן חלק מהמשחקים (פאזלים, משחקי קופסא, משחקי קלפים למיניהם) במדף עליון ולעשות רוטציה, הילדים ממש מתלהבים כי שכחו כבר מקיומם של המשחקים. לגבי המשחקים שמסתובבים על הרצפה כמו עגלות בובות, הציעו וו, מהסוג הארוך והחזק שעליו אפשר לתלות, ועל ווים אפשר גם לתלות שקיות / סלסלות מכל מיני סוגים. ובאופן כללי מציעה לחשוב מחוץ לקופסא (תרתי משמע...) ז"א לשקול פתרונות אחסון שמלכתחילה לא מייעדים אותם לצעצועים אבל לצרכים שלך יתאימו, מה אכפת לך אם כתוב שזה לנעליים? או לירקות?

• הוסף לסימניות
עיצוב חדש לחדר הילדים:)
או סתם התייעות בפורום עיצוב ואדריכלות
איך לתכנן את החדר אחרת, ככה שבלי הרבה הוצאות תוכלו לאחסן יותר
(מה שהכי חשוב בשביל זה- שרטוט של החדר והרהיטים עם מידות מלאות)

• הוסף לסימניות
לגבי פאזלים:
רעיון מוצלח ששמעתי ויישמתי: במקום מלא קופסאות שתופסות הרבה נפח, לשים את הפאזלים בשקיות פסגור (אני קניתי באיקאה וכשמתבלה אני מחליפה) לגזור את התמונה מהקופסא של הפאזל ולשים ביחד.
והכל אני מאחסנת בקופסת פלסטיק של צעצועים. מאוד מוצלח.
אותו דבר גם למשחק הזיכרון וכד'

• הוסף לסימניות
איך כדי לאחסן משחקי קופסא באריזה המקורית או בקופסת פלסטיק? כי אצלי הקופסאות המקוריות נקרעות , אני מנסה להדביק ואז זה נראה לא טוב ולא מסודר, מצד שני זה פחות מושך את העין כשזה בקופסאות פלסטיק, ולא כל כך רואים איזה משחק נמצא בקופסא
מה אתן אומרות?

• הוסף לסימניות
איך כדי לאחסן משחקי קופסא באריזה המקורית או בקופסת פלסטיק? כי אצלי הקופסאות המקוריות נקרעות , אני מנסה להדביק ואז זה נראה לא טוב ולא מסודר, מצד שני זה פחות מושך את העין כשזה בקופסאות פלסטיק, ולא כל כך רואים איזה משחק נמצא בקופסא
מה אתן אומרות?
תלוי איזה משחק
חלקים קטנים אני מעבירה לקופסת פלסטיק שקופה.ואז סם מסודר וגם רואים איזה משחק
לחלופין אפשר לשים מדבקה עם שם או תמונה של המשחק על הקופסא מבחוץ

• הוסף לסימניות
מה אתן אומרות?
אני מעבירה את רוב המשחקים לקופסאות פלסטיק, משתדלת שיהיו תואמות בשביל המראה המסודר
ואני גם שמה "תווית" עם כיתוב מה יש בפנים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה