אחסון קבצי וידאו שפתוח באינטרנט חסום

• הוסף לסימניות
שלום,
היכן אפשר לאחסן קבצי וידאו שיפתח גם באינטרנט מסונן מאד?
כמובן לא יוטיוב ווימאו
תודה!

• הוסף לסימניות
רק על דומיין מיוחד שלך.
זה הפתרון הכי טוב, שיעבור את כל החסימות.

• הוסף לסימניות
תודה!
הכוונה לשרת וידאו? זה סיפור יקר נכון?
יש פה מישהו שאפשר להתיעץ איתו על בניה ועליות של כזה דבר?

• הוסף לסימניות
לא. זה לא סיפור יקר בכלל כל עוד שאין הרבה גולשים באתר (אלפים בודדים בחודש זה לא הרבה).
אם תכתבו בצורה מפורטת וברורה מה את צריכה, אני בטוח שתקבלי כאן עצות יעילות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י s976;1943048:
לא. זה לא סיפור יקר בכלל כל עוד שאין הרבה גולשים באתר (אלפים בודדים בחודש זה לא הרבה).
אם תכתבו בצורה מפורטת וברורה מה את צריכה, אני בטוח שתקבלי כאן עצות יעילות.
מקום לאחסן קבצי וידאו כולל דף אינטרנט דרכו אפשר לצפות בקבצים עם אפשרות לחסום את הגישה והכניסה תהיה רק למורשים ע"י סיסמא

• הוסף לסימניות
את יודעת לשער כמה גלישה תהיה באתר? האם אמור לקרות שהרבה (עשרות) גולשים צופים בוידאו בו זמנית?

• הוסף לסימניות
בשני מילים:
כמו שאתה יכול להעלות לאתר שלך קובץ פידיאף ולתת לגולשים להוריד אותו, כך גם קובץ וידאו.
אפשר להעלות קובץ וידאו לאתר שלך, להטמיע נגן וידאו (בפלאש, או HTML5 וכו') ולתת לו לנגן את קובץ הוידאו שבאתר.
אלא מאי?
קבצי וידאו הם בגודל גדול מאוד, וצורכים המון רוחב פס ותעבורה. רוב חשבונות האחסון הזולים, וגם היותר מתקדמים, לא תמיד נותנים לך רוחב פס ותעבורה מספיקה, שתתמוך בכמות גולשים גדולה שצופה בוידאו בו-זמנית.
לצורך זה קמו שרתי וידאו יעודיים, שנותנים לך את השירות הספציפי של הטמעת וידאו, בעלויות יחסית נמוכות.
כל זה נכון במקרה שצפוי שגולשים רבים יגלשו באתר.
לרוב האתרים, לא צריך את זה. פשוט תעלה את הוידאו לאתר, תכניס אותו בנגן פלאש המוטמע בעמוד, ושלום על ישראל.

• הוסף לסימניות
תודה
אני צריכה לבדוק הכל...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גרפיקנער;1943903:
בשני מילים:

קבצי וידאו הם בגודל גדול מאוד, וצורכים המון רוחב פס ותעבורה. רוב חשבונות האחסון הזולים, וגם היותר מתקדמים, לא תמיד נותנים לך רוחב פס ותעבורה מספיקה, שתתמוך בכמות גולשים גדולה שצופה בוידאו בו-זמנית.
לצורך זה קמו שרתי וידאו יעודיים, שנותנים לך את השירות הספציפי של הטמעת וידאו, בעלויות יחסית נמוכות.
כל זה נכון במקרה שצפוי שגולשים רבים יגלשו באתר.

זה כיוון שאני צריכה
הרבה סרטוני וידאו עם צפי להרבה גולשים
אשמח לקבל מידע על שרתי וידאו יעודיים

• הוסף לסימניות
אפשר לקחת VPS ואפשר לקחת שרתי וידיאו ייעודיים שחוסכים לך את כל הקוד.
אפשר לפנות אליי ואני יעזור לך למצוא VPS שיתאים לך ולהגדיר אותו לצורך וידיאו (האחרון שעזרתי לו בנושא זה עולה לו 20 ש"ח בחודש והוא מזרים סרטים ששוקלים מעל גיגה באתר ממוצע מבחינת כמות גולשים)
דרך אגב תבדוק אם זה מתאים לך: http://wistia.com/pricing אתה נראה לי יכול לקבל תת דומיין ייעודי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה