נכתב ע"י 0405;1079613:תמונות מקסימות
איך השמשיה עומדת שם בדיוק?
(חברה שלי צלמה אצלך את הילד שלה ונהנתה מאוד)
תמשכי להצליח בגדול
וגמר חתימה טובה
נכתב ע"י tzivi;1079641:זה סוד מקצועי...
אני לא יכולה להגיד איך העמדתי את השמשייה...
היה באמת כדאי לכוון את ההשתקפות שלה...נכתב ע"י tzivi;1079641:זה סוד מקצועי...
אני לא יכולה להגיד איך העמדתי את השמשייה...
נכתב ע"י dem;1079929:משגע...
רואים שהשמשייה בפוטושופ, כדאי לנסות לשים לה בסיס, זה לא הגיוני ככה
חוץ מזה שהיא שקופה פתאום (כנראה הבהרת את הצבע הירוק בחולצה וזה גם הובהר)
נכתב ע"י tzivi;1079643:מי זאת חברה שלך?
נכתב ע"י tzivi;1080029:טוב בואו לא נסחף
השמשייה לא הוספה בפוטושופ, זה לגמרי מציאותי ואמיתי
פשוט זה עמד עם כמה חפצים מסביבו, ובפוטושופ רק העלמתי את זה
באמת אין לי רעיון איך בתמונה יראו שזה עומד הגיוני, אם למישהו יש רעיון אשמח לשמוע
אני יודעת שהסוד זה פוטושופלא חשבתי אחרת
אבל זה מושך את העין שיש פה משהו לא טבעי
הייתי מוסיפה משהו שיראה בסיס
אולי תנסי רגל של מאורר עומד
( המאוור יוצא מהבסיס ונשאר לך עמוד חלול ויציב)
בהצלחה
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים