אחרי הרבה זמן של העלתי כלום.....

• הוסף לסימניות
מה אומרים?
comics.jpg

• הוסף לסימניות
מתוק ומושקע.
תעלי עוד דברים!!!
הפרצופים מדברים....

• הוסף לסימניות
הציורים חמודים מאד במיוחד השחקן הראשי.
מפריע לי האנשים שעומדים באמצע המדרגות ופונים עם כל הגוף הצידה, הם לא אמורים לעמוד ולא הצידה, הם עולים או יורדים ורק הראש פונה לכיוון הרצוי,

• הוסף לסימניות
תודה ורד אבל המדרגות ארוכות - תני לאנשים לנוח....;)
לי בכל אופן זה לא כ"כ הפריע..
מה אומרים?

• הוסף לסימניות
ממש מתוק!
אהבתי את הילד ההוא עם נעל העקב! -חמוד!

• הוסף לסימניות
הציורים חמודים מאד במיוחד השחקן הראשי.
מפריע לי האנשים שעומדים באמצע המדרגות ופונים עם כל הגוף הצידה, הם לא אמורים לעמוד ולא הצידה, הם עולים או יורדים ורק הראש פונה לכיוון הרצוי,
אני עוד אוסיף, שהילד שם עומד באוויר. הציור שם לא ברור מבחינת ההיגיון.

חוץ מזה, סיגנון שונה!
משו שם מזכיר לי ציורים של מישהי כאן @דבורי אהרון - עם הטקסטורה הזו והציור השיטחי (שהדמויות שטוחות, בלי נפח).

• הוסף לסימניות
הצביעה מקסימה ומושקעת

• הוסף לסימניות
סגנון יפה מאד.
לי היה ברור שאלו מדרגות נעות, ולכן הם עומדים ככה.
זה גם משתלב לא רע עם הרקע של המזרקה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה