דרוש מידע אחרי שהבן התקבל למעון, עכשיו הודיעו שלא!

• הוסף לסימניות
קיבלתי את מכתב הקבלה למעון ממשרד העבודה כבר לפני חודש וחצי.
וכבר שוחחנו עם מנהלת המעון מס' פעמים, עשינו כבר הו''ק ואפילו שילמנו דמי רישום,
עכשיו קיבלנו מייל לקוני מהמעון ש'"לצערנו ובהתאם לנתוני כוח האדם, לא נוכל לקלוט את ילדיכם לשנה הבאה תשפ"ד".
אני קצת בשוק, האם הם יכולים, מותר להם?
מישהו מכיר את התופעה?

• הוסף לסימניות
דיברתי עכשיו עם משרד העבודה. אמרו שזה יכול לקרות וזה קורה בגלל מחסור בכוח אדם

• הוסף לסימניות
איזה חוצפה!!
אני פשוט ב-שוק!!!!!!!
אין כזה דבר, שיחפשו תירוץ קצת יותר הגיוני!!!

• הוסף לסימניות
מה לעשות שזו מציאות עגומה. תפתחו את העלונים ותראו כמה מודעות דרושים יש לגננות/ מחנכות (-לגיל הרך...) במעונות.
אין לי מעון, ואני לא קשורה למעונות בשום צורה. כבר כמה שנים שאין לי ילד במעון. אבל, מחסור הכוח אדם במעונות הוא מציאות יומיומית שמנהלות המעון מתמודדות איתה.

• הוסף לסימניות
קיבלתי את מכתב הקבלה למעון ממשרד העבודה כבר לפני חודש וחצי.
וכבר שוחחנו עם מנהלת המעון מס' פעמים, עשינו כבר הו''ק ואפילו שילמנו דמי רישום,
עכשיו קיבלנו מייל לקוני מהמעון ש'"לצערנו ובהתאם לנתוני כוח האדם, לא נוכל לקלוט את ילדיכם לשנה הבאה תשפ"ד".
אני קצת בשוק, האם הם יכולים, מותר להם?
מישהו מכיר את התופעה?
:mad:
באיזה עיר/ שכונה? לפחות נכין גן למילוט....
אם קיים כזה עם מקום פנוי עכשיו

• הוסף לסימניות
זה קטסטרופה,
אין מטפלות, החיפוש הוא אין סופי
המעונות לא יכולות לפתוח עוד קבוצות
גם ככה מראש לוקחים יותר מהמותר.

מה עם הדיבור על העלאת שכר המטפלות?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה