כללי אחרי שעשיתי כרטיס ביקור לאבישי גם לי מגיע - חוו דעתכם

• הוסף לסימניות
הרבה מעבר ל.... , נדוש, להכניס לארכיון

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מקארתור;418541:
הרבה מעבר ל.... , נדוש, להכניס לארכיון

נראה לי שגם הארכיון עמוס!

בכל אופן, "שרוף על הפיקסל" לא נשמע יותר טוב

• הוסף לסימניות
כרטיס מיוחד במינו ושם מוצלח ביותר

• הוסף לסימניות
הראשון יצא לך קטלני ברמות..

• הוסף לסימניות
בכללי העיצוב יפה, אבל הקווים האלה והצבעים קצת הזכירו לי אופנת גברים.

• הוסף לסימניות
נאלמתי דומיה.

(שבירת שתיקה קטנטנה: החלף את הפונט הידני לפונט ששמת מעל הלוגו)

• הוסף לסימניות
מ-או-ד יפה!!!
לא רואים כזה דבר כל יום.....

• הוסף לסימניות
מקסים!!
כבר אין מילים להוסיף...

• הוסף לסימניות
איתמר ידידי ,ידי זהב
לצערי ראיתי מאוחר...אבל התגובות מעידות על רמת עבודתך,
הן ברכטיס שלי ,הן בשלך ,ועוד עבודות רבות....
ממש FIX פלוס פלוס
מאחל לך המון הצלחה

• הוסף לסימניות
חזק

מדהים, כבר לא צריך להוסיף כלום נדהמתי לראות חמשה עמודים על הכרטיס ביקור שלכם, שאפו

• הוסף לסימניות
אין מילים!!! פשוט מדהים!! ויוקרתי!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה