דרוש מידע אטמי אוזניים

• הוסף לסימניות
אטמים ברמה גבוהה (נגד רעש)
מי יודע?
והיכן ניתן לקנות אותם?

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
רעש- אין לי מידע
נוזלים- קניתי בשטיינר (מכשירי שמיעה) אטמי אוזניים מעולים בהתאמה אישית, לילד לאחר ניתוח כפתורים.
יש להם הסדר עם מאוחדת, לא יודעת מה אם שאר הקופות....
בהצלחה!!

• הוסף לסימניות
אטמים ברמה גבוהה (נגד רעש)
מי יודע?
והיכן ניתן לקנות אותם?
יש ברשת be אטמים מיוחדים . ( שקוףֶלמבוגרים ואדום לילדים) האדומים טובים גם למבוגרים, רק שהצבע בולט…
אטמים נדירים באיכות.

• הוסף לסימניות
יש אפשרות לקנות אטמי אוזנים באלי אקספרס בצבע כתום, האטמי אוזנים הנ"ל מאוד איכותים ונמכרים בבתי מרקחת בארץ ב3 ש"ח ובאלי הם מאוד זולים (תלוי בכמות האטמים)

• הוסף לסימניות
אני קונה אוטמי אוזניים בבית מרקחת של מאוחדת
אוטמים מסיליקון (קופסא שקופה החיצוני כחול+ צהוב- כיתוב באנגלית)
יש להשיג את זה גם בסופר פארם וברשתות נוספים
האוטמים אוטמים כל רעש
לא יכולה היום לישון בלי זה

• הוסף לסימניות
רעש- אין לי מידע
נוזלים- קניתי בשטיינר (מכשירי שמיעה) אטמי אוזניים מעולים בהתאמה אישית, לילד לאחר ניתוח כפתורים.
בהצלחה!!
אשמח למידע מנסיון האם אוטם מנוזלים לחלוטין? לילד עם נקב לאחר ניתוח כפתורים
ומה העלות בהסדר עם מאוחדת?

• הוסף לסימניות
כן אוטם
לא יודעת בדיוק
זה כמובן רק למי שיש ביטוח משלים

• הוסף לסימניות
אטמים בקניה פרונטאלית מיידית (לא להזמין),
עוד מישהו התנסה חוץ מ
אני קונה אוטמי אוזניים בבית מרקחת של מאוחדת
אוטמים מסיליקון (קופסא שקופה החיצוני כחול+ צהוב- כיתוב באנגלית
רוצה לשמוע מכמה אנשים.

• הוסף לסימניות
לשטיינר
רעש- אין לי מידע
בהצלחה!!
מי אמר לך שיש להם הסדר עם מאוחדת , התקשרתי וטוענים שצריך לשלם מחיר מלא ??

• הוסף לסימניות
האטמים הטובים ביותר ( חוץ מהאלה בהתאמה אישית )
הם בצורה של גליל ועשויים מספוג שנכנס לאוזן ,
הם נמכרים בבתי מרקחת ומגיעים בד''כ בצבעים ירוק מנטה או כתום זוהר .

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה