דרוש מידע אטרקציות מענינות בטבריה ובאזור...

• הוסף לסימניות
לא לשכוח שיש עדיפות למקומות שומרי שבת וכן בטבריה לקנות רק בחנויות שיש שלט מרבני העיר שהם שומרים שבת

• הוסף לסימניות
לא לשכוח שיש עדיפות למקומות שומרי שבת וכן בטבריה לקנות רק בחנויות שיש שלט מרבני העיר שהם שומרים שבת
אני מוסיף שצריך מאוד מאוד חזק לשמור על הכשרות, כל המוצרים זה לא הכשר, שמעתי סיפורים מסמרי שיער על הכשרות שם

• הוסף לסימניות
יש למישהו מושג על השכרת רכבי שטח עם רישיון משהו מוצלח??

• הוסף לסימניות
משהו מכיר??
חברת נע-נע
ממושב קשת
מזמינה אתכם לחווית שטח חד פעמית אל מול הנופים המרהיבים של הגולן.
אנו מציעים טיולים ברכבי שטח 6 מקומות בנהיגה עצמית, חווית שטח מדהימה לכל המשפחה.
המסלול עובר בין היתר בשטחי מרעה ,תצפית מתל געשי עם בונקר ומעבר במעיינות.
* במקום קפיטריה ממוזגת המגישה פיצות, וופל בלגי, ארטיקים חטיפים שתייה וכו'.
משך הפעילות:
טיול של עד שעה וחצי.
מתאים לגילאים:
לכל המשפחה ולכל הגילאים.
הגבלות שונות:
על הנוהג להציג רשיון נהיגה בתוקף.
מתכננים יום כיף וגיבוש לקבוצה של 15 איש ומעלה ?
אתם בדיוק, בדיוק במקום הנכון !!
חברת קופונופש מתמחה בבניית חבילות בילוי בכל הסגנונות ובכל רחבי הארץ.
לרשותכם מחלקת קבוצות מקצועית ומנוסה,
שתשמח להציע לכם יום כיף בהתאמה לצרכים הייחודים שלכם - ובמחיר אטרקטיבי מאוד.
| לרכישה טלפונית | קבוצות ולקוחות עסקיים

• הוסף לסימניות
היית שם? כי אני הייתי וזה לא ככה, למה שיהיה כחוף הים? הרי לא נוסעים רק עם בגד ים....
הייתי שם לא צריך לפרט יותר מדי ...
שלא הולכים בימים ניפרדים לציבור שלנו אז זה לקחת סיכון בשמירה על הרוחניות שלנו בבין הזמנים וד"ל
הייתי שם בתור בחורה, כיון שכיום אני נשואה יש לי אחריות גם על בעלי לא לגרום לו צער חלילה בשמירת קדושת העיניים

• הוסף לסימניות
הייתי שם לא צריך לפרט יותר מדי ...
שלא הולכים בימים ניפרדים לציבור שלנו אז זה לקחת סיכון בשמירה על הרוחניות שלנו בבין הזמנים וד"ל
הייתי שם בתור בחורה, כיון שכיום אני נשואה יש לי אחריות גם על בעלי לא לגרום לו צער חלילה בשמירת קדושת העיניים
מעריך

• הוסף לסימניות
תודה על כל התגובות
אשמח שתעדכנו על כל אטרקציה אם היא מתאימה לחרדים ברמה...
ומה רמת הכשרות הרוחנית במקום
כי אחרי הכל אנחנו רוצים לשמור על עצמינו....

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
יש תאריכים לחרדים באינדי פארק. היה כתוב שיש שם גם קאיקים. לא הייתי. אולי מי שהיה יכתוב איך שם. והאם הקאיקים רציניים או מתאים רק לילדים...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה