- הוסף לסימניות
אני הייתי וברחתיהייתי שם ואני לא מתחרט
זה לא מה שאתה חושב מעורב, זה לא חוף ים.....
כול אחד והרגשתו
אני הייתי וברחתיהייתי שם ואני לא מתחרט
זה נכון אבל אני מדגיש שזה לא חוף ים, לא נוסעים עם בגד ים, העיקרון לא צריכים להירטב בכלל....שום דבר לא משתווה ללטמאות את העיניים במראות אסורות
אני מוסיף שצריך מאוד מאוד חזק לשמור על הכשרות, כל המוצרים זה לא הכשר, שמעתי סיפורים מסמרי שיער על הכשרות שםלא לשכוח שיש עדיפות למקומות שומרי שבת וכן בטבריה לקנות רק בחנויות שיש שלט מרבני העיר שהם שומרים שבת
זה כמו חוף ים ולעיתים יותר גרוע...הייתי שם ואני לא מתחרט
היית שם? כי אני הייתי וזה לא ככה, למה שיהיה כחוף הים? הרי לא נוסעים רק עם בגד ים....זה כמו חוף ים ולעיתים יותר גרוע...
הייתי שם לא צריך לפרט יותר מדי ...היית שם? כי אני הייתי וזה לא ככה, למה שיהיה כחוף הים? הרי לא נוסעים רק עם בגד ים....
מעריךהייתי שם לא צריך לפרט יותר מדי ...
שלא הולכים בימים ניפרדים לציבור שלנו אז זה לקחת סיכון בשמירה על הרוחניות שלנו בבין הזמנים וד"ל
הייתי שם בתור בחורה, כיון שכיום אני נשואה יש לי אחריות גם על בעלי לא לגרום לו צער חלילה בשמירת קדושת העיניים
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים