איגוד עורכות הוידאו

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י א.ד.;1175312:
נכון ביותר!
לא פחות מזה ענין השכר וערך העבודה...

שילת, לְמה פרשת?

פרשתי כיון שה' שלח אותי לתחום קרוב אבל שונה. ואני מזמינה הרבה עבודות בתחום הוידאו.
לפני שנים לא הצלחתי לקבל עבודות איכותיות בציבור החרדי, ולא רציתי לעבוד עם חומרים שאינם לרוח היהדות החרדית, כך התגלגלה לידי האופציה של עבודה עם מפיק חילוני שהשיג לי עבודות מעולות בציבור החרדי, עד כדי שלא חפשתי בעצמי.
באחת הפעמים עמותה חרדית בקשה ממני הצעת מחיר, ולבסוף אני יצרתי עבורם את הסרט דרך המפיק במחיר של יותר מכפול (אני קבלתי את הסכום שבקשתי מהם, והמפיק חתך יותר מחצי...)
זו התחושה הקשה שלא הייתי רוצה שתלמידותי וחברותי תמשכנה לחוש.

דרך אגב - אנחנו מכירות?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י naamaid;1175331:
שאלה מצוינת.
כדי שנוכל לפרסם ולהביא בעלי עסקים שיצטרכו עבודה איכותית ולא רק גננות ובתי ספר שבכל מצב מגיעים לעורכות הוידאו.
והסיבה השניה - כדי לסנן את אלו שאינן רוצות להשקיע במקצוע. מי שחושבת שהתחום יביא לה עבודה, היא רצינית כלפיו ומוכנה להשקיע הרבה יותר מ1200 ש"ח לשנה.
דרך אגב - יצא לך לבדוק כמה גובים עבור איגודים מקצועיים בישראל? (מינימום 5000 ש"ח לשנה)

בדקתי,
איגוד עורכי הוידאו בישראל גובים 50 ש"ח לחודש
איגוד מקצועות האנימציה גובים 40 ש"ח בחודש

• הוסף לסימניות
מסכימה עם כל מילה.
אסור לעבוד 40 שעות ולהרוויח 1000 שח.
מחירים אלו מוזילים את המקצוע. צריך לתמחר נכון או לחילופין להקטין את שעות העבודה. להערכתי - זה יהיה השינוי הגדול שאנחנו מצפים לו.
אני התכוונתי לזה שאסור לעבוד 60 שעות שבועיות ולקבל משכורת של 30000

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י maor700;1175334:

אני חושבת שאחרי שהאיגוד מבוסס, אז דמי המנוי יכולים לרדת, אבל, בתחילה יש עבודה רבה, כמו: יצירת אתר, פרסום, מיון השותפות וכו'....
לדעתי, הרעיון מבורך ביותר, פלא שלא הרימו את הכפפה עד היום.
אני בפנים! מי עוד?!

• הוסף לסימניות
הרעיון- מבורך,
אבל,
יש התחייבות לשנה 1200 ש"ח ללא שום התחייבות לשליחת עבודות
איך אני אדע שאני לא זורקת הכל לפח?
מילא התחייבות לחודשיים ניסיון 200 ש"ח או משהו בסגנון
והתחייבות גם מהכיוון השני.... מינימום של עבודות שישלחו לכסות את העלות
איך אתן יודעות שזה יעיל בכלל? משהו ניסה?

• הוסף לסימניות
בהחלט איגוד יכול לעזור להתמקצע, לעזור בתמחור וכו.. וכו..
אך לכמה הוא מסוגל בפועל לספק עבודה באופן שותף, ל-10 עורכות, 20?

• הוסף לסימניות
קודם כל - יוזמה מבורכת
ההרשמה לאיגוד תהיה גדולה
אם הנרשמות יקבלו משהו ממשי תמורת כספם ולא רק הבטחות.
קשה לאנשים באופן כללי, להוציא סכום היום [1200 ש"ח זה כסף] כי אולי מחר הוא יכניס להם ג'וב.
אם תינתן תמורה עכשווית העורכות יחושו שהעסק משתלם להם
[אולי מנוי לאתר מסוים בחצי מחיר, או מוצר במחיר מוזל משמעותית]
אני מבינה שזה דורש מבעלי העסק השקעה מוקדמת ללא רווחים, אבל נראה לי שזו תהיה השקעה משתלמת

בהצלחה גדולה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י BRO;1175356:
אני חושבת שאחרי שהאיגוד מבוסס, אז דמי המנוי יכולים לרדת, אבל, בתחילה יש עבודה רבה, כמו: יצירת אתר, פרסום, מיון השותפות וכו'....
לדעתי, הרעיון מבורך ביותר, פלא שלא הרימו את הכפפה עד היום.
אני בפנים! מי עוד?!
סביר יותר שדמי מנוי לאיגוד שאינו מבוסס יהיו פחותים מאשר דמי מנוי לאיגוד מבוסס

• הוסף לסימניות
מכיוון שמדובר בעסק ובמוצר פיננסי, המשך הדיון בעניין חייב אישור מההנהלה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה