התייעצות איום בעזיבת עבודה כאמצעי להעלאת שכר כן או לא?

• הוסף לסימניות
השוק של ההיטק כרגע לא יציב.
מציעה לך להתקדם עם ההצעה החדשה כרגע , בלי לעדכן שאת מתעניינת בה בעבודה הנוכחית.

אלא אם זה יגיע לפסים מאד מעשיים, מבחינת כל הצדדים.

• הוסף לסימניות
מה זה הצעה? הצעת עבודה או שהתקבלת? הצעת עבודה לא אומרת כלום
,אם כבר התקבלת מאד מקובל לבא ולאמר יש לי הצעה אחרת עם תנאים X תוכלו להשוות תנאים ,
אבל קחי בחשבון שיכולים לאמר לך גם לא , ולכן את יכולה לעשות את זה רק אם לא אכפת לך לעבור
בעקרון זה ממש מקובל בשוק ואני לא הייתי חוששת לעשות את זה, אבל את מכירה את החברה שלך ויודעת כמה השר שתבקשי הוא חריג אם הוא גבוה ממה שמקובל אצלכם אז יש סיכוי שיתנו ל כי עכשיו צריכים אותך אבל ינסו להחליף אותך עם הזמן באחרת

• הוסף לסימניות
אני חושבת שלעתיד זה לא טוב.
יכולים לנפנף בלי סוף בהעלאה המכובדת שהביאו לך...
מה שבמקום החדש - לא יהיה לך.
והנקודת מוצא שלך להעלאה הבאה תהיה במקום שונה
אבל גם אם אני אבקש סתם העלאה בהערכת עובד הקרובה
אז הם ינפנו לי בזה להרבה זמן
אפי' בלי שום איום
אז לדעתך לא שווה אפי' לבקש?

• הוסף לסימניות
לא קראתי את כל האשכול, אך אני בטוחה שיש מה להחכים -

דעתי היא:
לא מומלץ בשום מצב לעזוב עבודה ביחסים לא טובים,
עדיף תמיד לסיים בטוב, (אף פעם לא תדעי אולי תצטרכי מהם המלצה או טובה כלשהי בהמשך דרכך)
אלא אם כן היחסים בעיתיים מלכתחילה אז הסיפור הוא שונה.

ולענין ההחלטה לעזוב את המקום:
אני מקווה שאת כבר אחרי בירור מקיף על ההצעה החדשה שלך,
והיא אכן מתאימה לך מכל הבחינות....
(בדקת את מקום העבודה / סביבה / צוות / אפשרויות התקדמות / חברה וותיקה / תנאים ועוד ועוד)

אני מאמינה בפתיחות - הכל על השולחן:
תגשי למנהל העכשוי ותספרי לו על ההצעה שלך,
בצורה כנה ואמיתית עם נכונות
ואולי תופתעי והוא יהיה מוכן לבוא לקראתך עם אותם תנאים...
ואם לא, אז עזבת אותו בצורה טובה וחביבה.

הרבה סייעתא דשמיא!

• הוסף לסימניות
החברה בסופו של דבר נסחטת
למה זה כ"כ משנה הניסוח?
ודאי שלא התכוונתי לאיים בעזיבה עם מקלות וצעקות ודד ליין
השאלה שלי אם במקצוע שלי סחיטה של העלאה בשכר בצורה הזאת
פוגעת במעמד שלי בחברה להמשך
אני אמנם לא בתחום התיכנות...
אבל תפנימי ש(כמעט)כל מה שקורה בחיים קורה לנו בתוכו. לא בחוץ
ואם מורידים לאדם את הכבוד הוא לא רוצה לבוא לקראת. ואם תפני באופן מכובד ומכבד
יש לך סיכוי שיבואו לקראתך.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה