איור אוירה לל"ג בעומר

• הוסף לסימניות
מה דעתכם על הציור?
והשדרוג
והשדרוג השני

• הוסף לסימניות
רקדני ושמח!
חסר לי קצת מהגוון האדום בתמונה..
נראה לי שאם הקונטרסט היה חזק יותר (מסגרת אפילה והאור באמצע) זה היה משדרג המון.
ממש סגנון אומנותי, מזכיר לי את הסגנון של האמן יוסל.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י pr;995504:
רקדני ושמח!
חסר לי קצת מהגוון האדום בתמונה..
נראה לי שאם הקונטרסט היה חזק יותר (מסגרת אפילה והאור באמצע) זה היה משדרג המון.
זה באמת התחיל עם מסגרת של חושך, אך קרפתי את זה כך, אולי אני אעלה שיפורים, קיבלתי את ההערה בקשר לאדום שחסר.

• הוסף לסימניות
תיקונים ותוספות

• הוסף לסימניות
לא יודע למה אבל תנוחת הידיים של הרוקדים מזכירה לי את תמונת הילד היהודי מגטו ורשה...

• הוסף לסימניות
מקסים!!!
הייתי משנה טיפה את תנועת היד הימנית של ההוא עם השטריימל ומכניסה אותה מעט פנימה בזווית חדה ולא קהה.

• הוסף לסימניות
התאמתי את הפסוקים למקור

• הוסף לסימניות
מה דעתכם על התוספות?

• הוסף לסימניות
השביח מאד!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י pr;995504:
מי זה האמן יוסל?

• הוסף לסימניות
יוסל ברגנר בקצרה -
ביצירותיו מביע ברגנר את נשמתו והוויתו באמצעים ציוריים-ספרותיים וסימבולים, ואלו הוצגו בתערוכות רבות בארץ ובעולם ונרכשו על ידי אספנים רבים.

• הוסף לסימניות
ניתן לומר שהגזמת קצת בהשוואה..

• הוסף לסימניות
אהבתי את התוצאה!
האומנות אצלך בנשמה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה