איור חדש

• הוסף לסימניות
היי השקעה ורוצה טוב-
אולי תעברו לריב בפרטי?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רוצה טוב;1744866:
אין לי בעיה היא פשוט לא עונה לי.
אבל מצידי סיימתי.

עניתי לך כאן וזה מספיק. ובאמת שאין צורך לשלוח הודעות פרטיות לכל החברות שלי , הביקורת היא עליך אם לא הבנת...
אתה לא טרול, אני חוזרת בי, טוב?
קח לתשומת לב את הביקורת ותמשיך הלאה.

• הוסף לסימניות
אני מרגיש שאני חייב, אבל מה זה חייב, לתרום את חלקי.

אז לכל אחינו הטועים והתועים, שהשם ירחם עליכם שתזכו להגיע לאמת היחידה.

מי שרוצה שאני יגיד עליו את התיקון הכללי בראש השנה באומן, שיכתוב את השם שלו ואת השם של אמא שלו, ושישלח לי המחאה על סך 180 שקל לכיסוי ההוצאות של הטיסה ושל הצ'ק אין, ובעזרת השם יתברך שמו הוא יזכה לגילוי של האמת היחידה בדור שלנו, במהרה בקרוב.

לכל מי ששואל, זה לא נשים מאחורה בשום פנים ואופן, רחמנא ליצלן מהאי מחשבתא. התמונה לקוחה מתוך הבלוג של הסבא קדישא. מי שירצה שיפנה באישי ואני אשלח לו לינק, שלא יגידו שאני טרול חס ושלום.

קבצים מצורפים

• עולם משוגע.jpg
    KB 211.1 · צפיות: 22
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י mirier;1742820:
נראה לי שמרבית התגובות כאן קוראות לך לחזור לסגנון המקורי שלך...
ומן הסתם אנחנו גם הקהל שקונה בחנויות.

אולי,
אבל אתם לא המוציאים לאור.

• הוסף לסימניות
מצויין. זו דרך מצויינת להרגיל את העם לסגנון שלך
לאט לאט תחזור לסגנון הישן והאהוב. [רק שלא תתקלקל בדרך...;) ]
בהצלחה :)

ובקשר לציצית, אם זה היה לפני פורים הייתי בטוחה שזו מתיחה...
נקרעתי מצחוק מהתגובות פה...

אבל חברה, לזכור שאנחנו ערב יום הדין, מומלץ למדוד כל מילה בפלס, ומומלץ עוד יותר לא להגיב על כל דבר
אולי הפורום (והעולם) יהיה מקום נחמד יותר אם נשאיר את המילים בבטן כהמלצת צ'רצ'יל (לאא"ה)
"מילים שהשארתי בבטן, מעולם לא גרמו לי קלקול קיבה"

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שאול יצחק;1742654:
במגזר חרדי,
תסתכל על האיורים בתיק עבודות שלי, הציור הזה לא מסחרי יותר(דהיינו- סגנון שרגילים לקנות אצלנו) מהם?

הסתכלתי עכשיו שוב בתיק עבודות,
ונראה לי מה שעושה את רוב הציורים ללא מסחריים - זה לא הסגנון שלהם,
אלא העובדה הבסיסית והפשוטה שרובם לא מיועדים לציבור חרדי.
הדמויות או דתיות או חילוניות, או בדיוניות.
הציור של הילד שקורא על הכורסא למשל, בגרסה חרדית, זה מדהים.
אם לנסות לעשות את הציורים יותר מסחריים, הייתי הולכת על כיוון של לעשות אותם יותר צדיקים...
לא לשנות את הטכניקה.
כי למרות שעדיין זה ממש שלך - זה הרבה פחות ממה שזה יכול להיות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה