איור לחנוכה

• הוסף לסימניות
מתוך עיתון "אותיות" לשיר "הסביבון המכוער"
אשמח לדעתכם..
מירב.

קבצים מצורפים

• איור.jpg
    KB 921.7 · צפיות: 20
  • הוסף לסימניות
איזה סגנון מעניין!
ממש חתכת בידני או שזה טקסטורות?

• הוסף לסימניות
איזו יצירה עם השראה!!!!
כמה השקעה וחשיבה בכל פרט! מדהים!!

• הוסף לסימניות
אולי תסבירי מה שיטת העבודה ונוכל יותר לקדם את הציור?
כי הכיוון מעולה אבל עדיין לא מושלם

• הוסף לסימניות
בוקר טוב לחברי הפורום.
ראשית, תודה רבה על תגובותכם. יה"ר שתמיד תהיה חדוות יצירה ותמיכה מתוך רצון לצמוח ולהצמיח לקדם ולהתקדם.

שנית, את האיור הספציפי הזה אני עושה בשיטת משטחי צבע הצבועים בטקסטורות שונות, אותם אני גוזרת על פי אופי האיור אותו אני רוצה להביע. ואז מדביקה בעזרת דבק גומי הנותן לי אפשרות ל'משחק' תוך כדי ההדבקה.
השיטה הזו אמנם פחות ריאלסטית, אך נותנת אפשרות לחרות יצירתית, השראה כזו או אחרת, גם ליוצר וגם למביט. שלב נוסף הוא תהליך הסריקה שנותן משמעות לעומק השכבות של האיור. לעיתים אפילו נותן תחושה של 'לגעת' בציור.

אני מצרפת עוד מס' איורים בטכניקה הזו, להנאתכם /לדעתכם/ להארותכם...

ובכל אופן, שיהיה שבוע טוב ובמבורך בטוב ובאור. מירב.

קבצים מצורפים

• פריז.jpg
    KB 211.4 · צפיות: 13
  • פריז ספר.jpg
    KB 137.9 · צפיות: 16

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה