איור לכריכה של "אילו וכאילו" חדששששש

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• 5.jpg
    5.jpg
    KB 421.3 · צפיות: 34
  • הוסף לסימניות
עבודה יפיפה!
איזו קומפוזיציה מטורפת!
זה נראה פרויקט של שעוותתת.
תוצאה מרשימה, איכותית ומדויקת.

תמשיכו ליצור ולשתף!
ים הצלחות

• הוסף לסימניות
ממש מגרה!
לא הייתי מתנגדת להיכנס לתוכו

• הוסף לסימניות
נראה ממש טוב!:)
רק הערה קטנה, אם הבנתי נכון הכל מושלג? אם כן אז צריך להיות שאריות שלג על הסככים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sweetpanda1;2319351:
נראה ממש טוב!:)
רק הערה קטנה, אם הבנתי נכון הכל מושלג? אם כן אז צריך להיות שאריות שלג על הסככים.

זה לא שלג. הם בתוך ענן...

• הוסף לסימניות
מדהים מדהים מדהים!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אסטרונאוטית;2319454:
באיזה נושא זה?

"אילו וכאילו" היא סדרה שממחישה אילו מאורעות, כמו יציאת מצרים או חג פורים היו קורות היום. החלק הזה בסדרה ממחיש את מאורעות בני ישראל במדבר סיני...

• הוסף לסימניות
מדהים מדהים!
הייתי מוסיף עוד קצת הצללות/טקסטורה.

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
מדהים!

והשילוב בין אילו ל'אז' מקצועי, מדויק ומסתדר כ"כ טוב. הייתי צריכה ממש לחפש את הקו המבדיל:) (באוניה למשל)

• הוסף לסימניות
וואו, מקסים!
עבודה מעולה ומדוייקת.
לי היה נראה שהים גבוה יותר משאר הציור בשעה שבמציאות גובה פני הים נמוך יותר והנחלים "נשפכים אליו" בציור היה נראה לי שהיה גבוה יותר ונשפך לתעלות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י tirtsa;2320001:
וואו, מקסים!
עבודה מעולה ומדוייקת.
לי היה נראה שהים גבוה יותר משאר הציור בשעה שבמציאות גובה פני הים נמוך יותר והנחלים "נשפכים אליו" בציור היה נראה לי שהיה גבוה יותר ונשפך לתעלות.

תודה!
לא מדובר בים אלא בנהר גדול שנשפך לתעלות כמו שרואים. במקרה הזה מדובר בנס, והנהר טיפס לסוכות. כך שאין יחס למציאות או לחוקים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה