איור לספר

• הוסף לסימניות
יש כן. זה לספר ילדים -לגדולים- שאני עושה בזמני הפנוי,
וגם צדקת בדבר השני כי זה קצת כמו משל על הסיפור חיים שלי.
ולכן הוא נקרא "שאול יצחק השובב"...
והכוונה לשתיכם.. (אתה והציור)
רציני, אני לא מבינה איךך אפשר להשקיע כ"כ בציור אחד?
הוא יצא מושלםם! רק מאיפה הסבלנות? לשנות, לתקן, צבע כזה ואחר...
תצליחו!

• הוסף לסימניות
איזה חומד!!!:D:D:D

• הוסף לסימניות
רציני, אני לא מבינה איךך אפשר להשקיע כ"כ בציור אחד?
הוא יצא מושלםם! רק מאיפה הסבלנות? לשנות, לתקן, צבע כזה ואחר...
תצליחו!
אני יש לי בעיה מסויימת , שאני פרפקציוניסט, יש לזה מעלות וחסרונות. ;)
אבל האמת אני חושב שזה חשוב מאוד שלאומן ולמאיירים יהיה מאוד חשוב להוציא דבר יפה שהם אוהבים, כי סוף כל סוף, זה מקצוע אומנותי. שיגעו אותנו עם המחירים הנמוכים ועם ההספקים ועם הלחץ של הלקוחות שזה יהיה כמו יוני גרשטיין קליל ומוכר, וגם מוכר,
הראשון בלי דגש ב-כ' השני עם,
אבל כדאי אני חושב לזכור שאנחנו עושים את זה כי אנחנו אוהבים לצייר,
וכשאתה אוהב משהו אתה רוצה שזה ייצא הכי יפה שאתה יכול,
ואתה גם רוצה מאוד להשתפר בזה שתוכל לעשות עוד יותר יפה בפעם הבאה.

• הוסף לסימניות
אני יש לי בעיה מסויימת , שאני פרפקציוניסט, יש לזה מעלות וחסרונות. ;)
אבל האמת אני חושב שזה חשוב מאוד שלאומן ולמאיירים יהיה מאוד חשוב להוציא דבר יפה שהם אוהבים, כי סוף כל סוף, זה מקצוע אומנותי. שיגעו אותנו עם המחירים הנמוכים ועם ההספקים ועם הלחץ של הלקוחות שזה יהיה כמו יוני גרשטיין קליל ומוכר, וגם מוכר,
הראשון בלי דגש ב-כ' השני עם,
אבל כדאי אני חושב לזכור שאנחנו עושים את זה כי אנחנו אוהבים לצייר,
וכשאתה אוהב משהו אתה רוצה שזה ייצא הכי יפה שאתה יכול,
ואתה גם רוצה מאוד להשתפר בזה שתוכל לעשות עוד יותר יפה בפעם הבאה.
מסכימה לגמרי.
בואו תראו את תיקיית העבודות שלי,
כל איור שאני עובדת עליו יש לו כמה וכמה גירסאות תיקון עד שאני מגיעה למה שאני אוהבת ומרוצה בו סופית ..
בהחלט יש גם יתרונות וגם חסרונות לדבר.
ובאמת צריך לדעת ל״שחרר״ (מהפרפקציוניזם) לפעמים...(למי שהוא כזה,מי שלא צריך להיזהר מהצד השני של המטבע..)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה