איור לעיתון, ושלבי העבודה

• הוסף לסימניות
הכל נעשה בתוכנת קורל פיינטר.
זה עוד לא לגמרי גמור, חסר רק קצת החלקות וגימורים, אבל הנה זה בא:
צפה בקובץ המצורף 224721
בריבוע הראשון- סקיצת עפרון שהלקוח אישר,
רק היתה לו הערה אחת שהילד בסצנה הזאת צריך להיות קצת יותר עצוב,
תיקנתי את זה קצת בגרסא הסופית, למרות שבהתחלה בכוונה עשיתי אותו יותר מאיר ושמח
למרות שידעתי שהוא אמור להיות עצוב, כי פה הוא מעיז לגשת אל הרב שך זצל, ומן הסתם באותו רגע שוכחים לרגע את העצבות.
בכל אופן, הלקוח תמיד צודק ותיקנתי.
ריבוע שני זה עבודה בעיקר על אור וצל, והשלישי- צביעה.
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

תוספת מאוחרת:
כפי הנראה, זאת הגרסא הסופית:

צפה בקובץ המצורף 224749

• הוסף לסימניות
מדהים!!!;)

• הוסף לסימניות
מיוחד! אהבתי במיוחד את הש\ל

• הוסף לסימניות
הוא פשוט מתוק!

• הוסף לסימניות
נהדר! - טוב שיש לנו אומנים כאלה, יש לאן לשאוף!
שאלה לחידוד:
בעצם תהליך של האור וצל מתבטא בשחור לבן ולא בצביעה בשלב הבא? הבנתי נכון?
ועוד שאלה באיזה תוכנה נעשה איור זה? ואם כבר אני שואלת - איזה לוח אתה משתמש? הרגשה שלי שאתה מצייר כאילו דף ועפרון מונחים לך במקום המחשב

• הוסף לסימניות
מדהים!!!!!!
אהבתי מאוד את הסגנון! הילד מתוק-מתוק!!
באיזה תוכנה ציירת הסקיצה? בפיינטר?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פסטו;1511080:
שאלה לחידוד:
בעצם תהליך של האור וצל מתבטא בשחור לבן ולא בצביעה בשלב הבא? הבנתי נכון?
ועוד שאלה באיזה תוכנה נעשה איור זה? ואם כבר אני שואלת - איזה לוח אתה משתמש? הרגשה שלי שאתה מצייר כאילו דף ועפרון מונחים לך במקום המחשב

1. בד"כ אני לא עושה את זה בדרך הזאת, אבל זה לא באמת משנה, כי הרי צבעי המחשב מורכבים משתי דברים. הצבעוניות, והרמת שחור\לבן שיש בהם, לכן אפשר להתחיל מאיפה שרוצים, או לעשות את שניהם בו זמנית. הפעם היה לי יותר נגיש להתחיל רק עם השחור לבן, ויותר מאוחר לבחור את הצבעים. לפעמים הצבעים בוערים לי יותר באצבעות להתחיל איתם, ואני עושה את שניהם בו זמנית. וביתר פירוט- לאחר שעשית ציור שחור לבן, אפשר להעמיס עליו צבע בעזרת שכבה חדשה, שתהיה במצב color .ואפשר גם עוד שכבה לצבעים הבהירים, או טקסטרות ב-overlay
ולפעמים אני מוסיף גם חלק מהצבעים ב-multiply
תלוי מה מחפשים
תוספת: ומי שישחק קצת עם המצבים darken ו lighten של השכבות, יבין שאפשר לעשות עם זה דברים נפלאים, כאשר לפעמים רוצים להכניס צבעים רק לאיזורים הכהים, ושהבהירים ישארו בלי שינוי, אז שמים את זה ב lighten
וכן להפך ב darken וכו' .
2. איור זה נעשה כולו בקורל פיינטר, כולל הסקיצת עפרון
3. אני משתמש בלוח סינטיק של וואקום, הנקרא Cintiq Companion

• הוסף לסימניות
מדהים! אני מאוווד אוהב את האווירה שסגנון הצביעה הזה נותן!
הייתי רוצה מאוד לראות יותר אמנים משתמשים בסגנון הזה.
תווי הפנים מתוקים והצבעים והתאורה יפיפיים.
עלה והצלח!

• הוסף לסימניות
לראות איור כזה ,זה להיות עוד פעם ילד של שנות השמונים.
יופי של סטייל. משתבח כמו יין עם השנים.

כפיים!

• הוסף לסימניות
מקסים כמו שאמרו כולם

• הוסף לסימניות
מיוחד, מלא הבעה והשראה, הסגנון של הצביעה ממש מתאים לרקע של הסיפור...

• הוסף לסימניות
כיף לי להביט בציורים שלך!
אני ממש מחוברת לסגנון הזה - משהו שונה ומיוחד
עבודה נפלאה ואמנותית!!

• הוסף לסימניות
אהבתי את הסגנון. מיוחד!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה