איור נוסף

• הוסף לסימניות
כסף לסרט?
ציור יפהפה כתמיד. אתה אלוף בתאורה.
משהו הפריע לי ביד שמאל של הבחורצ'יק.
או שהיא לא במקום או שהוא יצא הרגע מטרבלינקה.

• הוסף לסימניות
ציור מיוחד, מלא אוירה...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רפי רפי;1649371:
כסף לסרט?
משהו הפריע לי ביד שמאל של הבחורצ'יק.
או שהיא לא במקום או שהוא יצא הרגע מטרבלינקה.

:)
הרגע שמתי לב לזה.
(זה בקצב מהיר ביותר בשבילי, של 3 איורים ליום-יומיים, אז יש גם פאשלות, ובקושי יש זמן לחזור אחורה לתקן או בכלל לשים לב..)
זה מענין, יש דברים שאני שם לב רק אם אני מעלה את זה לפה, ואז אני רואה את זה פעם ראשונה דרך עינים של "מלא אנשים אחרים" ואז פתאום אני רואה דברים כאלה, שהייתי אמור לראות לבד.
זה בעיקר הקו הלבן שעשה את העיוות נראה לי, אני אתקן את זה.

(כסף לסרט, אממ., זה השם של הקובץ, כי, בספור, הזקן באוטובוס מספר לנער איך כשהוא היה ילד הוא היה מסתובב ברחובות, והרב עובדיה זצ"ל קירב אותו ועזר לו בכל מיני דברים ובהתחלה היה אפילו נותן לו כסף לראות סרט, עד שקירב אותו ליהדות. מן הסתם סיפור אמיתי. מופיע בספרון הזה שאני מאייר)

• הוסף לסימניות
אני נהנית מהציורים שלך כל פעם מחדש!

(בקטנה- הייתי ממליצה לך לשנות את צבע המכנסיים...)

• הוסף לסימניות
מקסים כרגיל ועוד בקצב כזה הלוואי עליי,
[סליחה שאני מעירה אבל כף יד שמאל של הבחור נראית לא תיקנית משהו היד עצמה נראית באמת שבורה אולי כי קו השחור מתחיל למטה ממה שאמור להיות,
האוזן של הזקן צריך לעלות טיפה למעלה או לקרב לזקן שתתחיל בגובה של העין ]

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה