איור ראשון לספר ילדים .

• הוסף לסימניות
מה דעתכם?
היא חשובה לי מאד!!
לפני שאני מראה ללקוח.. כי הוא לא ממש סגור
על עצמו בענין הסיגנון..

קבצים מצורפים

• ילד נופל.png
    KB 694.5 · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
הציור מאד מתוק!
הערה אחת, אני לא מפורום ציור אך אני ממש לא סובלת שמשלבים צורות ואפקטים ממוחשבים יחד עם ציור ידני (העיגולים באזור הראש של הילד, השמש והאור הלבן)
וכן אני אישית לא אוהבת את הפונט.

• הוסף לסימניות
חמוד ביותר
מפריע שאין קונטור אחיד גם על הגדר, וגם על הפנים של הילד.

• הוסף לסימניות
הילד חמוד, חמוד, חמוד יש לך סגנון ממש דבשי
הייתי משקיע יותר ברקע הוא קצת מדי מחשבי.
תצליחי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י טונר;1476167:
הציור מאד מתוק!
הערה אחת, אני לא מפורום ציור אך אני ממש לא סובלת שמשלבים צורות ואפקטים ממוחשבים יחד עם ציור ידני (העיגולים באזור הראש של הילד, השמש והאור הלבן)
וכן אני אישית לא אוהבת את הפונט.

קודם כל האיור כולו דיגיטלי ממוחשב ולא ידני.
שימי לב שהעיגול באזור הראש הוא סימן מים.. נגד העתקות
לגבי השמש לא מצאתי דרך אחרת לצייר אותה כיון שהאיור ללא קוי מתאר
והאור הוא כלל לא אפקט אלא פשוט מחיקה של חלק מהשכבה...
הפונט ישתנה אי''ה ותודה על הערות וההתיחסות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה