איזה אור בעינים!

• הוסף לסימניות
זה קורה כשאתה גם מתכונן לאירוע, בודק את המצלמות, מבריק את העדשות, סופר סוללות, מאמת כרטיסים, וגם....הבייביסטר של הבן שלך.
ופתאום הוא מתעורר, והשמש ככה נופלת על המיטה, וחסר רק קצת אור מקדימה.
אז אתה לוקח מנורת לילה קטנה, שאבעס-לעמפ, מכוון אותה על חצי, ושואל את הילד "איפה אור?"
והילד, שבטוח שלדעת איפה האור, זה הדבר החשוב ביותר, מסתכל אל האור, בתמימות גובלת בהתלהבות.
וזאת התוצאה, בלי עריכה (חידוד קליל אחרי הקטנה, נחשב לעריכה?)

• הוסף לסימניות
יפה, יש לו ראש של צלם

ככה פחות או יותר אנחנו נראים כשאנחנו נכנסים לחנות לקנות את הפלאש החדש שיצא בדיוק עכשיו..
המוכר שואל: איפה אור?
ואנחנו בוהים בזמן שהוא מרוקן לנו את חשבון הבנק.

• הוסף לסימניות
מקסים!

התמונה ממש ממחישה
את ההתרגשות שלו!

• הוסף לסימניות
יופי של תמונה
ויופי של סיפור

• הוסף לסימניות
מותק

• הוסף לסימניות
קם על צד ימין.

• הוסף לסימניות
תאורה כ"כ רכה...
עם השיער הרך שנופל על העיניים (קצת סתר לי את האור בעיניים)

שמנמן ומתוק!

• הוסף לסימניות
איזה יופי. איזה אור.

• הוסף לסימניות
"מעַז יצא מתוק"
פשוט דבש :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קקטוס;2092393:
והילד, שבטוח שלדעת איפה האור, זה הדבר החשוב ביותר,

1. הוא צודק
2. קיבלנו היום את האלבום מבית חלקיה. יצא פשוט מדהים. כל מי שראה התלהב עמוקות. מסקנות: א. קקטוס יודע לצלם ב. פייסגיפט יודעים להדפיס. תודה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רותי קפלר;2093983:
1. הוא צודק
2. קיבלנו היום את האלבום מבית חלקיה. יצא פשוט מדהים. כל מי שראה התלהב עמוקות. מסקנות: א. קקטוס יודע לצלם ב. פייסגיפט יודעים להדפיס
אני רק מצלם
לא עובד עם פייסגיפט, רק עם חנוש, רוט אלבומים וכו'

• הוסף לסימניות
מרגישים את הריח של הסבון לתינוקות מהשיער...

• הוסף לסימניות
וואו!
בלי עיין הרע!
מדהים!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קקטוס;2094048:
אני רק מצלם
לא עובד עם פייסגיפט, רק עם חנוש, רוט אלבומים וכו'

על האלבום פרמיום של פייסגיפט, היה מדבקה של אלבומי רוט,

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אקורד;2094408:
על האלבום פרמיום של פייסגיפט, היה מדבקה של אלבומי רוט,
אין לי מושג מה זה
אני לא עובד עם פייסגיפט

• הוסף לסימניות
כי הם בעצמם מדפיסים אצל רוט

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה