כללי איזה גוון?

• הוסף לסימניות
בס"ד
אני מעוניינת להחליף גם שם לעסק וכן לוגו, רציתי לשאול האם כדאי או להשאר בקיים ואם אתם ממליצים כן להחליף באיזה שם לבחור וכן איזה לוגו, וכן אני רוצה לשמוע הרבה ביקורת. תודה לכולם.

קבצים מצורפים

• כל הדוגמאות.pdf
    1.3 MB · צפיות: 36
  • הוסף לסימניות
ה-4 מאוד מאוד מיוחד
ההמלצה שלי היא לצבוע את הפונט בלבן והרקע בשחור

• הוסף לסימניות
טוב אני מתכוונת לעזור לך קודם כל במה להוריד וכך יקל ממך

את השם דובדבן לדעתי תרדי ממנו, הוא לא קשור לא מתאים ולא מסגיר על עסק של גרפיקה, לפחות לחנות של גלידות ומזון מהיר וכו

דבר שני, גם גוונים יש הרבה את השם הזה אבל לדעתי זה יפה וקולע
מבחינה עיצובית תורידי את כל אלו שקיטשים מידי או שהם פחות יפים בעיני למשל
10,13,14

עכשיו הסמל של לוגויים מס' 6,7,8
כבר לעוסים ויש אותם בהמוניהם לפחות 10 דברים יש עם הלוגו הזה

כך שמה שבא בחשבון מבחינתי זה לבחור (כמובן אם לשדרג ולשפץ ולעשות עליהם סקיצות נוספות)

סה"כ ממש כיוונים יפים מאד
ומאד אהבתי את לוגויים 4,5
המון הצלחה

• הוסף לסימניות
אני חושבת ש 5 מאוד מיוחד, עם הגוון הכתמתם של 4.
גם השם יותר חדשני מגרף פלוס..

הצלחות!

• הוסף לסימניות
אני גם חושבת ש4, ו5, מיוחדים ביותר
הרבה הצלחה!

• הוסף לסימניות
נראה לי שגם 4 ו 5 "אייסטוקים" מידי וגם מזכיר מאוד את הכוכב של מיקרוסופט
(בתמונה שהבאתי הוסיפו לו דגל פיראטים)

גם אם לוקחים את הבסיס מאייקונים מוכנים, כדאי לשדרג אותם כל שיהיו משויכים אליך ולא יקרה מצב שיום אחד תראי את אותו דבר אצל משהו אחר
בהצלחה

קבצים מצורפים

• 123.jpg
    KB 10.5 · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
4 ו-5 הזכירו לי את הסמל של כל גרף

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה