דרוש מידע איזה גיזרה מכנסיים של נקסט מותר לחיידר

• הוסף לסימניות
יש להם 3 גיזרות רגיל וסקני ומשוחרת איזה מהם זה לא צמוד מנסיון

• הוסף לסימניות
הבנים שלי (חיידר חסידי )
הולכים גיזרה רגילה , ומבחינתי היא מעולה ממש
קונה רק אותם כבר שנים .
הסקיני מאד צמוד גם לא לילד מלא
והשלישי לא ניסיתי

• הוסף לסימניות
אפשר קישור למכנס רגיל לא צמוד?
מסתבכת מול כמות המכנסיים שם

אודה לקישור למכנס לא צר מוצלח
אולי מעט רחב{לילד קצת רחב...}

תודה מראש

• הוסף לסימניות
הבן שלי לובש סקיני(מידה 7 לילד בן 6 יחסית רזה) ובכלל לא צמוד, אבל אני רואה כאן שיש שטוענות שזה כן צמוד אז באמת תלוי בילד.
המכנסיים מבד מצוין (רק מכנסי בי"ס - מכנסי צינו לא מומלץ דוהה מיד ומשתפשף) ונשארות כחדשות עד שהמידה קטנה(לילד שהרס כל מכנס אחר שהיה לו)

• הוסף לסימניות
הבן שלי לובש סקיני(מידה 7 לילד בן 6 יחסית רזה) ובכלל לא צמוד, אבל אני רואה כאן שיש שטוענות שזה כן צמוד אז באמת תלוי בילד.
המכנסיים מבד מצוין (רק מכנסי בי"ס - מכנסי צינו לא מומלץ דוהה מיד ומשתפשף) ונשארות כחדשות עד שהמידה קטנה(לילד שהרס כל מכנס אחר שהיה לו)
אודה לקישור
הסתבכתי רבות
תודה

• הוסף לסימניות
איך אני רושמת באתר את הסוג בד שאמרת שזב טוב

• הוסף לסימניות
יש מכנסים דגמי בית ספר - מופיע תחת קטגוריה תלבושת בית ספר או משהו דומה, לא זוכרת בדיוק, מופיע רק בצבעי שחור אפור וכחול. ההבדלים בין הדגמים בגדול זה הכפתור, קרס, דוגמא של כפל או כיס, לא ראיתי הבדל בגזרה.
יש מכנסים דגם צינו - יש מגוון צבעים ובעיני הבד לא מומלץ.

• הוסף לסימניות
הזמנתי מכנסי תלבושת עפ"י המלצות פה
סקיני מידה 4 לילד בן 4.5 לא רזה ולא מלא
הגיע רחב מאוד בירכיים בלי פרופורציה
באורך זה מדויק , כך שלא יעזור מידה פחות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה