כללי איזה הפונט

• הוסף לסימניות
משיהו יכול לעזור לי -דחוף- איזה פונט זה (הועד העולמי)

קבצים מצורפים

• 2010-6-21.pdf
    KB 948.3 · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
שכחתם לענות?

• הוסף לסימניות
נו זה...
(תשובה מספיק טובה?)

• הוסף לסימניות
קרן / קורן

• הוסף לסימניות
גוטמן קרן.

• הוסף לסימניות
תודה לעוזרים , אבל אני צריך את הפונט של "הוועד העולמי"

• הוסף לסימניות
תענו כבר...

• הוסף לסימניות
נראה פונט חינמי כלשהו
אין לי מושג, לא משהו מוכר

• הוסף לסימניות
אלישבע
לא יודעת של איזו חברה ואם הוא חינמי

• הוסף לסימניות
אשריך עליך!
אתה צודק.[ביקורת ראשונה וקטלנית]:cool:

• הוסף לסימניות
לא יודע כמה הרבה אתה כאן אבל הוא פה על תקן האיש והקריצה
בכל זאת אני חייב לציין שתפסתי את עצמי מלכתוב לך משהו ממש דומה
(נראה לי שאני לא היחיד)

• הוסף לסימניות
אין בכל האמור להתייחס אליך באופן אישי כאדם, אלא אך ורק כניק כותב במקום ציבורי.
היינו, אין אני בא לחנך אותך וכולי, אלא רק לומר לך מה הדרך בה מתנהגים כאן, וכיצד תרוויח אתה עצמך כאשר תרצה לקבל תוצאות.
במקום מה שכתבת, אפשר לכתוב למשל "הקפצה", או "אם אם אפשר לעזור בדחיפות, תודה".

סבבה?

• הוסף לסימניות
אני איתך.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה