כללי איזה הפילטר הייתם ממליצים לפורטרט?

• הוסף לסימניות
איזה פילטר הייתם ממליצים לי להשתמש לפורטרט שאמור להראות כאילו צויר ביד? יש דרך שיראה באמת מצויר ולא מפולטר? תודה לעוזרים!

• הוסף לסימניות
אין הרבה תגובות, משום שהתשובה היא, לדעתי, שבאמת אין פילטר ממוחשב שיעשה את העבודה כאילו היא באמת בוצעה ידנית.

למי שאינו מקצועי - אחד מה"ארטיסטיק" יגרום לרושם ביצוע ידני. למי שמכיר פוטושופ - כל פילטר "יצעק" על קיומו, במקרה כזה.

לא ניסיתי, ואני אומרת על סמך היגיון בלבד:
אם את מוכנה להשקיע ולעשות עבודה ממש יסודית - אפשר לנסות להפעיל מסכות על אזורים בתמונה, ועל כל אחד מהם להפעיל פילטר/ים במידה שונה במקצת (מסכות בגווני אפור או גרדיאנט), הגיוון אולי ייתן מראה טבעי ולא כ"כ "ממוחשב" ו"פוטושופי".

• הוסף לסימניות
גם לדעתי הסוד הוא לקבוע את הערכים הנכונים שלא יהיה מדי מפולטר

• הוסף לסימניות
וכמובן כמו שאמרה גרפיק
להכפיל את השכבה לעשות עליה פילטר
כל פילטר שכבה חדשה
ולעבור עם מסכות בגוני אפור עם שקיפויות
לטשטוש הפילטר

• הוסף לסימניות
ללמוד איך התכנה עובדת.

אה, אפשר להשיג חיקוי דומה גם בפילטר של פוטושופ.

קבצים מצורפים

• RESHUM.zip
    4.6 MB · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
תודה. האם זהו פילטר? איך אני מתקינה אותו?

• הוסף לסימניות
זה סרטון שמראה לך דרך להפיכת תמונה לציור בפוטושופ.
נהניתי מאד!

• הוסף לסימניות
זה סרטון פלאש, המדגים כיצד ניתן להפוך תמונה ל"מאוירת" (בש/ל).

שלמה, תודה על הסרטון המחכים (המאגר שלך בלתי- נדלה...) אך אני עדיין סבורה שהתוצאה היא יפה מאד אך "פוטושופית".
אם הייתי מציירת את הדמות בעפרונות B, הייתי מקבלת משהו אחר לחלוטין. וחוץ מזה - זה טוב אולי בש/ל, אך מה עם הצבע?

• הוסף לסימניות
אני לא מצליחה לצפות בסרטון! באיזו תוכנה הוא נפתח? בפלש לא עלה לי.

• הוסף לסימניות
http://www.prog.co.il/showpost.php?p=67044&postcount=36

כאן בקישור יש תוכנה ששלמה העלה, תתקיני אותה אצלך.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה