איזה חברת מחשבים ניידים הכי טובה

• הוסף לסימניות
אני צריך לקנות מחשב נייד איזה חברה הכי טובה
אני מתלבט בין
דל
לנובו (thinkpad)
אסוס

• הוסף לסימניות
בסביבות מחיר???

• הוסף לסימניות
לכאורה זה יותר תלוי ברכיבים הפרטיים של המחשב, ולא בשם הפירמה הכללית.

• הוסף לסימניות
דל בדרך כלל

• הוסף לסימניות
לי יש אסוס ,שהוא סוס עבודה .. פצצה!

• הוסף לסימניות
בשנים האחרונות Dell טיפה נחלשו וטושיבה בהחלט עלו, אבל כל אחד מדבר מחוויתו האישית :)

• הוסף לסימניות
יש לי טושיבה ואני מרוצה לגמרי, דל מעולים מהמחשבים של השבע אלף+.

• הוסף לסימניות
דווקא יש לי dell ואני מרוצה מאד

• הוסף לסימניות
לכל יצרן (במיוחד הגדולים יותר) יש כמה וכמה רמות של מחשבים , ״משפחות ״.
למשל לנובו יש להם משפחה של מחשבים ביתיים יותר ה ideapad וגם בה יש המון תתי משפחות כמו idepad 100 הפשוט וה 300 טוב בהרבה וכו

ויש את המשפחה העסקית - ThinkPad - שגם בה יש את סידרה E הפשוטה יותר ואת סידרה T היוקרתית וכו

וכך גם בדל יש את האינספיריון הזולים ויש את הלטיטיוד המיוחדים וכו

לכן קשה מאוד להשוות בין יצרנים שונים אאכ מדברים על קטגוריה זהה.

בגדול , אם יש לך אופציה ל thinkpad מול מחשב בייתי של כל יצרן אחר, קח את הthinkpad בלי להסס (אם המפרט מתאים).

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה