- הוסף לסימניות
בעלי משתמש באומן מחזיק 1.5 בממוצע
דרוש מידע איזה חברת נעליים לגברים פשוטות מחזיקות הכי הרבה זמן אפילו יקר [וכמה זמן מחזיק] עדיף מניסיוןצודקכמו שאמרו לפני בלאי של נעל תלוי מאוד בסגנון ההליכה והיציבה
ואני מוסיפה- תלוי גם כמה הולכים
זה פרמטר חשוב ומשמעותי
אינו דומה בעל רכב שהולך מהחניה עד הבית במקרה הטוב, לאדם שהולך מרחקים גדולים ברגל.
תכלס אנחנו יחסית מרוצים מהנעליים של נקסט, חזקות, נוחות ולגמרי שוות את המחיר שעלו (220 שח)
אותו דבר מספרים על הרב מבריסק... הוא ואביו קנו יחד נעליים, ושל הילד התבלו מהר יותר.אני ואבא שלי קנינו את אותה הנעל ביחד
לי החזיק כמה חודשים
ולו הם היו כמו חדשות במשך ........ שבע שנים!!!!!
עמיד בקפיצות?מחזיק ל3 פעמים ראש השנה
או נואו......אותו דבר מספרים על הרב מבריסק... הוא ואביו קנו יחד נעליים, ושל הילד התבלו מהר יותר.
הרב מבריסק הצעיר נימק בפשטות להוריו: על כל פסיעה שאבא פוסע, אני פוסע שלוש
(לא סגורה על איזה מרבני בריסק זה סופר)
עמיד גם בטיש במשך 3 שעותעמיד בקפיצות?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו: