דרוש מידע איזה חברת נעליים לגברים פשוטות מחזיקות הכי הרבה זמן אפילו יקר [וכמה זמן מחזיק] עדיף מניסיון

• הוסף לסימניות
רוב השמות כאן - לא הוכיחו את עצמם אצלנו
או שלא ניסנו כי הדגמים שלהם נראים מאוד ״אורטופדיים״ או חסידיים.

ממליץ מאוד על טימברלנד.
יש להם תמיד איזה 3 דגמים נורמאליים
אחרי שאחרים החזיקו מקסימום חצי שנה , טימברלנד שנתיים חופשי

• הוסף לסימניות
אני מזמין קלארקס מאמזון ומחזיק לי בממוצע שנתיים

(לפני כ10 שנים נכנסתי לחנות נעליים בבורו פארק ושאלתי אותם על מה הם הכי ממליצים, וזה החברה שהם המליצו לי עליה)

• הוסף לסימניות
גריספורט- מעולות
ניתן להשיג גם ב'גלית'
מחזיקות זמן יפה - יותר משנה. (לגבר שהיה מחזיק לו כל השאר- והטובים ביותר גג חודשיים)
נוחות מאד.

• הוסף לסימניות
כמו שאמרו לפני בלאי של נעל תלוי מאוד בסגנון ההליכה והיציבה
ואני מוסיפה- תלוי גם כמה הולכים
זה פרמטר חשוב ומשמעותי
אינו דומה בעל רכב שהולך מהחניה עד הבית במקרה הטוב, לאדם שהולך מרחקים גדולים ברגל.
תכלס אנחנו יחסית מרוצים מהנעליים של נקסט, חזקות, נוחות ולגמרי שוות את המחיר שעלו (220 שח)

• הוסף לסימניות
כמו שאמרו לפני בלאי של נעל תלוי מאוד בסגנון ההליכה והיציבה
ואני מוסיפה- תלוי גם כמה הולכים
זה פרמטר חשוב ומשמעותי
אינו דומה בעל רכב שהולך מהחניה עד הבית במקרה הטוב, לאדם שהולך מרחקים גדולים ברגל.
תכלס אנחנו יחסית מרוצים מהנעליים של נקסט, חזקות, נוחות ולגמרי שוות את המחיר שעלו (220 שח)
צודק
אחד כתב באשכול שבעלה הולך אומן שנה וחצי ועדיין לא נקרא
כנראה זהו הסיבה כי יש לו רכב ולא הולך כמעט

• הוסף לסימניות
אומן! עולה כ300 שח מחזיק ל3 פעמים ראש השנה
חסידי /שרוכים
1653912790064.png

• הוסף לסימניות
וולדלאופר נדנדה מייתר את הצורך במדרסים ומעלים את כאבי הרגליים,
אבל חייב סנדלר צמוד.. כל מספר חודשים הדבקה.

• הוסף לסימניות
אני ואבא שלי קנינו את אותה הנעל ביחד
לי החזיק כמה חודשים
ולו הם היו כמו חדשות במשך ........ שבע שנים!!!!!
אותו דבר מספרים על הרב מבריסק... הוא ואביו קנו יחד נעליים, ושל הילד התבלו מהר יותר.
הרב מבריסק הצעיר נימק בפשטות להוריו: על כל פסיעה שאבא פוסע, אני פוסע שלוש :)
(לא סגורה על איזה מרבני בריסק זה סופר)

ולנושא האשכול, מצטרפת להמלצה על:
1. מורן (צורת הנעל נשמרת גם במקרה של הליכה משונה).
2. אומן. חזק וגם זול, שלא כואב הלב לקנות חדש בכל שנה או שתיים.

• הוסף לסימניות
אותו דבר מספרים על הרב מבריסק... הוא ואביו קנו יחד נעליים, ושל הילד התבלו מהר יותר.
הרב מבריסק הצעיר נימק בפשטות להוריו: על כל פסיעה שאבא פוסע, אני פוסע שלוש :)
(לא סגורה על איזה מרבני בריסק זה סופר)
או נואו......
מספרים את זה כולה על הרשל'ה סטרמפולר......

• הוסף לסימניות
רוקפורט, העור חזק אבל הסוליה נשחקת מהר שמחליקים ואין יציבות.
אומן - נעל מצוינת
ללודמיר יש גם את הנעליים שהם מייצרים לבד. חזק איכותי ויותר זול מהמותגים. שוה לדעתי כל שקל.

• הוסף לסימניות
יש לי עכשיו נעלי אקו ונקרעו לי תוך שלושה חודשים, ולכן נראה לי שזה תלוי רגל ולא תלוי חברה.

• הוסף לסימניות
עוד יומיים יהיה הפריים די באמזון, שאז יש הרבה מבצעים ושווה להסתכל על הקלארקס ורוקפורט ועוד

יש לכולם חודש בשנה מנוי חינם לפריים די

• הוסף לסימניות
מנסיון אני יכול להמליץ על חברת cole haan נעל מאוד נוחה שמחזיקה, לי החזיק לפחות שנה, ויש גם ה-מ-ו-ן דגמים
אין את זה בארץ (אלא אם כן אתם מוכנים להוציא 600 שקל בכל מיני חנויות באזורים לא חרדיים) אבל באמזון וב-zappos עולה בין 70 דולר ל-400 דולר -תלוי בדגם.
לכו על זה...
cole haan

• הוסף לסימניות
לבינתים מכל הנעלים שבעלי החזיר היה לו הכי טוב האש פאפיס החזיק לו כ3-35 שנים השאר כמו רוקפורט וכו' החזיק לו 1.5-2 גג

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה