אפרוחית413
משתמש פעיל
- הוסף לסימניות
תודה
אי פעם פרסמו שהוא סוגר..."ברוקלין בייקרי" במאה שערים
תכלס' הוא סגר??????????אי פעם פרסמו שהוא סוגר...
אין לי מושג..תכלס' הוא סגר??????????
"ברוקלין בייקרי" במאה שערים
כןתכלס' הוא סגר??????????
חיפשנו אותו בחודש תמוז, היתה מודעת פרידה יפה על דלת החנות - סגור סופית"ברוקלין בייקרי" במאה שערים
בלי להתייחס לנאמר כאן באשכול, אבל מה שכתוב בגוגל לא בהכרח נכוןהסתכלתי בגוגל וכתוב סגור לצמיתות![]()
בלי להתייחס לנאמר כאן באשכול, אבל מה שכתוב בגוגל לא בהכרח נכון
אני בדקתי על מוסד מסוים והיה כתוב עליו סגור לצמיתות - והמקום פעיל ועובד.
כך שגוגל זה לא מידע מהימן
זכור לי כמו @שטוב .חיפשנו אותו בחודש תמוז, היתה מודעת פרידה יפה על דלת החנות - סגור סופית
ראיתי לפני כמה ימים דונאטס במאפה נאמןכרגע, היום
יודעים על חנות שמוכרת? לפני הצום..
לא בא להתערב אבל ממש לא מומלץ... כי זה פחמימה פשוטה שמתפרקת מהרכרגע, היום
יודעים על חנות שמוכרת? לפני הצום..
אני מאד תמהה למה לא מכר את העסק? כ"כ הרבה אנשים אוהבים את זה.ולעניין מאפה ברוקלין- לצערינו נסגר לצמיתות.
ידוע לי שהוא רצה למכור אבל נראה לי שלא מצא קונהבשוק מחנה יהודה. ראיתי פעם שלא בחנוכה. אבל לא יודעת אם זה קבוע.
אני מאד תמהה למה לא מכר את העסק? כ"כ הרבה אנשים אוהבים את זה.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים