איזה חנות אתם ממליצים

• הוסף לסימניות
אני רוצה לקנות שידה ומיטת תינוק של משכל היכן הייתם מרוצים מיחס ושרות?
תודה

• הוסף לסימניות
מצטרפת לשאלה

ואשמח גם לשמוע איזה חברה של מיטת תינוק מומלץ (סגל, משכל, ועוד')

תודה!!:)

• הוסף לסימניות
אני קניתי הכל לתינוק בנסיכונת בירושלים תמיד המחירים היו הכי זולים שם

• הוסף לסימניות
סגל - מומלץ מאד!

• הוסף לסימניות
סגל,
קניתי בטעות ויצא נהדר...
חשבתי שהזמנתי משכל וכולם התפעלו מהמחיר השווה,
ובסוף יצא יפה מאד ובינתיים נוח וחזק.
קצת מעצבן ההנמכה של המעקה שם, אין לי מושג איך זה במשכל.

• הוסף לסימניות
לגיסות לשי יש של משכל (7 שנים), לי יש של רהיטי טל (משווקים בשילב, רב קט וכו' - 5 שנים) וכולנו מרוצות מאוד.
שמעתי שגם לסגל יש איכות טובה מאוד ובשוק שלושת החברות הללו נחשבות כחברות הטובות והמובילות בתחום.
בתכל'ס, חדרי התינוקות הן עם תו תקן ולכן האיכות כמעט זהה אצל כולם.
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
רק לא ד"ר בייבי.

היה יעני מבצע וקניתי מיטת תינוק מתצוגה, בפזיזות אמיתית, (לפני שבדקתי במקומות נוספים)ואני אוכלת את הלב.

מסתבר שלא הרווחתי משהו משמעותי, רק שילמתי יקר ונפלתי עם מוצר דפוק. למותר לציין שהצבע התקלף כבר לאחר שבועיים, ועוד בעיות... ולא נראה לי שיש עם מי לדבר.

• הוסף לסימניות
לפי מה שראיתי, רהיטי אור (ירושלים, שטראוס) נותנים את המחירים הכי טובים בהכל!
עגלות, מיטות, שידות,כיסאות אוכל, סלקלים וכו'

• הוסף לסימניות
אני קניתי (משכל) ברשת מוצצים, ומאוד מרוצה.

• הוסף לסימניות
אני קניתי מיטת תינוק של משכל בפריש בבני ברק, ואני מרוצה מאד!

• הוסף לסימניות
לא קניתי לאחרונה, יש לי של משכל הכי זולה שהיתה בזמנו כבר 7 שנים ונראית כחדשה.
אבל אם הייתי קונה היום הייתי בודקת באתר יד 2 אפשר למצוא מיטות מדהימות במחירים זולים לאחר שימוש של ילד אחד, שווה לבדוק.

• הוסף לסימניות
משכל- יש לי 10 שנים וחוץ מהגלגלים שמידי פעם נושרים היא מעולה!
טל- יש לי לול גם פרק זמן דומה - וגם מעולה.

לגבי שידה - תחשבי טוב לפני שאת קונה - הרבה פעמים זה מאוד יפה ואולי גם פרקטי בילד הראשון והשני, ובהמשך זה רהיט מיותר. והיה עדיף לנצל את שטח הרצפה בארון מתוכנן היטב.

• הוסף לסימניות
כן אני קניתי עכשיו ביד 2 שידה יפה וטובה של משכל
ילדה ראשונה אבל השידה נראית חדשה והמחיר-ממש לא כמו בחנות

• הוסף לסימניות
מנסיון, גם במיטה וגם בעריסה של משכל שקניתי, הגלגלים לא נוסעים טוב. למי שצריך להעביר את המיטה ממקום למקום (בספונג'ה זה מעצבן) ומי שנוהג לנדנד את התינוק במיטה / עריסה זה ממש לא נוח.

• הוסף לסימניות
גמני ממליצה על יד2, מנסיון.
לילדתי הראשונה קניתי עגלה מיד2 ומיטה מיד2 וב"ה אני מרוצה מאוד.
למרות שזה עושה תחושה קצת לא טובה לקנות יד שניה, ובמיוחד בילד ראשון, אבל אם מוצאים משהו טוב במחיר שהוא פחות מחצי ממחיר החנות, אח"כ ההרגשה הרעה עוברת ונשארים עם מיטה / שידה מצוינת במחיר זול במיוחד.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה