עזרה איזה טיטולים הכי כדאי לקנות

• הוסף לסימניות
כל התגובות פה על בייביסיטר.
ניסיתם את בייביסיטר החדש?
כי ממש התאכזבנו
הרבה פחות טוב ממה שהיה, השכבה הפנימית נופלת למטה.. מישהו נתקל בזה?
כן! אני גם מאוד מאוכזבת מאז שהם שינו. זה לא סופג בכל הטיטול רק מקדימה וצריך להחליף בתכיפות גבוהה. עברתי לפמפרס

• הוסף לסימניות
לפמפרס יש 2 סוגים
פרמיום קאר- יקר יותר- ואיכותי יותר
צפה בקובץ המצורף 777462
בייבי דריי- זול (לפעמים יש 4=100) ופחות סופג
צפה בקובץ המצורף 777463
הפרימיום קאר מעולה בטירוף! אבל גם יקר...
אין טיטולים כאלה הרבה יותר טוב מהרגיל
ממליצה לכל אחת לנסות רק כדי לראות כמה טיטול יכול לספוג (והוא נורא דק שזה הזוי)
הייתי משתמשת בו הרבה בחול (אותו מוצר בדיוק היה על זה גם את הכיתוב בעיברית)

• הוסף לסימניות
לאחרונה גילתי את הטיטולים של רמי לוי
הם עולים 24 שקל באיכות שלא נופלת מהאגיס שעולה 40 שקל
ואני אומר את זה אחרי שנסתי המון תחליפים ובלית ברירה חזרתי תמיד להאגיס

• הוסף לסימניות
לייף-סופר פארם
20 ש"ח
מעולים
אנחנו חורשים עליהם כבר שנה

• הוסף לסימניות
אני כבר עברתי מחברת טיטולים, לפמפרס ועכשיו המטפלת המליצה לי על בייביסיטר, ואני ממש מרוצה,
תמיד הייתי בטוחה שזה סוג זול...... אבל ממש הופתעתי!

• הוסף לסימניות
לגיל חודש 4 קילו+ איזה מידה צריך?
ומתי מחליפים למידה 2?
תודה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה