- הוסף לסימניות
נכתב ע"י ariels;993983:אין שום סיבה להראות דווקא כובע
ואם זה אמור לשדר יוקרה ואלגנט - לעניות דעתי השימוש בזהב ויהלומים - מוזיל את הלוגו
דוגמה הכי טובה שאני יכולה להביא - STERN - התכשיטים
היה פעם תרגיל בפרוג ליצור להם לוגו חדש, והעלו כאן מגוון של לוגואים מוזהבים
בלוגו המקורי של שטרן אין זהב (הוא שחור ונקי ומינימליסטי) והוא הרבה הרבה יותר סטייליסטי
(בלי לגרוע מכבודן של המעצבות היקרות שהתרגיל היה קצת גדול עליהן כסטודנטיות)
הפרסומות שלהם מדהימות, והתכשיטים מקבלים בהן מקום של כבוד
אני חושבת שהיוקרה תדבר הרבה יותר אם הלוגו יהיה בקו נקי,
והפרסומות יתנו לכובעים הייחודיים להעביר את המסר, יחד עם קופירייטינג טוב
לגבי קונספט של "כל מה שחלמת וגו'" -
ממליצה מאוד למקד את זה יותר
כי כרגע זה מתאים לכל דבר -
חופשה חלומית, מטבח מדהים, שמלה מפוארת, בית חדש, ועוד ועוד
כדי לעזור להתמקד -
תשתמשי בלקוחה הפוטנציאלית, תני לה לדבר (בדמיונך)
איזה צורך מקבל אצלה מענה ע"י חבישת כובע כזה?
(דוגמאות אפשריות - להרשים את השוויגר, להיות מעודכנת, להפתיע את כולם, להיות זאת שממציאה את האופנה, אולי להיפך? להיות זאת שהאופנה לא מעניינת אותה והיא עושה מה שבא לה)
איך הצורך הזה מתמלא, איך הוא מתבטא באופן רגשי?
איזה משפט הוא תשובה לצורך שלה?
עד כאן אסטרטגיה בגרוש, ולסיום:
"כל הימים, כל הימים, חולמת אני על כובע קסמים
כובע קטן, מקושט נוצה, העושה כל מה שאני רוצה"....
המדובר בחנות שמוכרים דקורציה וכובע נשים לאירועים בהתאמה אישית לפי טעם הלקוחה. הסגנון הוא של דברים מאוד ייחודיים ואלגנטים. הקונספט: כל מה שחלמת עליו הופך למציאות.
החנות בחו"ל
תודה.
חששתי אכן שזה לוקח יותר לכיוון של תכשיטים, אנסה לשנות ואעלה שוב.
בנוגע לאיזכור של הכובעים, יש לי מעט בעיה להזכיר כובעי בלוגו: א. היות וזה לא רק כובעים וחשוב שלא ייתפס רק כחנות כובעים. ב. בתחום הכובעים יש להם בעיה עם מתחרים, כך שעדיף לא להדגיש את נושא הכובעים בלוגו
לא היה לי ספקנכתב ע"י שושי כהן;993995:ariels אני חושבת שהחנות לא מתקרבת ליוקרה של STERN, זה נראה יותר בוטיק בסגנון אלגנטי
נכתב ע"י naamah;994023:תקשיבי לאריאלס.
נכתב ע"י ariels;993983:אין שום סיבה להראות דווקא כובע
ואם זה אמור לשדר יוקרה ואלגנט - לעניות דעתי השימוש בזהב ויהלומים - מוזיל את הלוגו
דוגמה הכי טובה שאני יכולה להביא - STERN - התכשיטים
היה פעם תרגיל בפרוג ליצור להם לוגו חדש, והעלו כאן מגוון של לוגואים מוזהבים
בלוגו המקורי של שטרן אין זהב (הוא שחור ונקי ומינימליסטי) והוא הרבה הרבה יותר סטייליסטי
(בלי לגרוע מכבודן של המעצבות היקרות שהתרגיל היה קצת גדול עליהן כסטודנטיות)
הפרסומות שלהם מדהימות, והתכשיטים מקבלים בהן מקום של כבוד
אני חושבת שהיוקרה תדבר הרבה יותר אם הלוגו יהיה בקו נקי,
והפרסומות יתנו לכובעים הייחודיים להעביר את המסר, יחד עם קופירייטינג טוב
לגבי קונספט של "כל מה שחלמת וגו'" -
ממליצה מאוד למקד את זה יותר
כי כרגע זה מתאים לכל דבר -
חופשה חלומית, מטבח מדהים, שמלה מפוארת, בית חדש, ועוד ועוד
כדי לעזור להתמקד -
תשתמשי בלקוחה הפוטנציאלית, תני לה לדבר (בדמיונך)
איזה צורך מקבל אצלה מענה ע"י חבישת כובע כזה?
(דוגמאות אפשריות - להרשים את השוויגר, להיות מעודכנת, להפתיע את כולם, להיות זאת שממציאה את האופנה, אולי להיפך? להיות זאת שהאופנה לא מעניינת אותה והיא עושה מה שבא לה)
איך הצורך הזה מתמלא, איך הוא מתבטא באופן רגשי?
איזה משפט הוא תשובה לצורך שלה?
עד כאן אסטרטגיה בגרוש, ולסיום:
"כל הימים, כל הימים, חולמת אני על כובע קסמים
כובע קטן, מקושט נוצה, העושה כל מה שאני רוצה"....
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים