נכתב ע"י בראש מילה;1342134:אם כבר כמה פריטים - אני אוהבת את ההנחות בסגנון חנויות נעליים: זוג ראשון בהנחה קטנה, או זוג שני בהנחה גדולה, או זוג שלישי חינם. ככה, אני מקבלת הנחה בכל מקרה, לא משנה כמה פריטים אני צריכה.
נכתב ע"י דודיק;1342247:שאלה נוספת
אם למשל אני עושה שבוע אחד 20 אחוז ושבוע לאר מכן ארבעים אחוז
הלקוחות של השבוע הראשון ירגישו מרומים\פאיירים?
נכתב ע"י דודיק;1342247:תודה לכל העונות
שאלה נוספת
אם למשל אני עושה שבוע אחד 20 אחוז ושבוע לאר מכן ארבעים אחוז
הלקוחות של השבוע הראשון ירגישו מרומים\פאיירים?
זה דבר מקובל שבתחילת סוף עונה נותנים הנחה קטנה ובסוף סוף עונה נותנים הנחות גדולות יותר (ואז כאמור המבחר מצומצם יותר וכו'). אני לא חושבת שלקוחות ירגישו מרומים, אבל ייתכן מצב שלקוח קנה יום לפני המבצע ואז הוא ירגיש תחושת החמצה. אך לא מרומה.נכתב ע"י nc;1342258:בשנה שאחרי הם עלולים להגיע רק לסוף הסופי של סוף העונה.
בכל מקרה, זה כמובן ענין של ביקוש.
אם החנות מאד אטרקטיבית והבגדים מאד מבוקשים אז יתכן שאחרי ה20% יגמרו הרבה פריטים ומידות, ואז כשהמלאי מצומצם יותר הגיוני לתת הנחה גדולה יותר.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים