דרוש מידע איזה מושב יותר קרוב למודיעין עילית?

• הוסף לסימניות
מנסה כיוון אחר.
האם יש סיכוי למצוא במודיעין עילית, דירה בתנאי נופש?
עם חצר גדולה מאובזרת וכו'?
במתיתיהו בנתיים לא הצלחנו למצוא...
ואם נחליט לרדת מאזור הזה, מישהו יכול לכוון אותנו לכל מושב אחר שאולי יהיה בו פנוי לשבת זו?
תודה למשיבים...

• הוסף לסימניות
מנסה כיוון אחר.
האם יש סיכוי למצוא במודיעין עילית, דירה בתנאי נופש?
עם חצר גדולה מאובזרת וכו'?
במתיתיהו בנתיים לא הצלחנו למצוא...
ואם נחליט לרדת מאזור הזה, מישהו יכול לכוון אותנו לכל מושב אחר שאולי יהיה בו פנוי לשבת זו?
תודה למשיבים...
מקפיצה את השאלה שלי שוב.
אולי יש כאן ממ"ע שידעו לעזור...?

• הוסף לסימניות
תודה למשיבים...
אם לא קריטי לכם האיזור-
אז יש לי אפשרות לתת את הבית נופש המפנק שלנו (עם חצר בית קרקע 4 חדרים מפנק: מתנפחים והמון פינוקים לילדים ומבוגרים-)
בחינם לשבת-
למי שתורם דרכי את החבילה של עזר מציון של 200 לחודש
בקישור פה:
לפרטים נוספים ותיאום אפשר לדבר איתי במייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
מספר המקומות מוגבל כמובן אז ממולץ לתאם הכל מסודר קודם לכן

• הוסף לסימניות
אם לא קריטי לכם האיזור-
אז יש לי אפשרות לתת את הבית נופש המפנק שלנו (עם חצר בית קרקע 4 חדרים מפנק: מתנפחים והמון פינוקים לילדים ומבוגרים-)
בחינם לשבת-
למי שתורם דרכי את החבילה של עזר מציון של 200 לחודש
בקישור פה:
לפרטים נוספים ותיאום אפשר לדבר איתי במייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
מספר המקומות מוגבל כמובן אז ממולץ לתאם הכל מסודר קודם לכן
נשמע מענין...
אני מדברת על שבת זו כן?
איפה? ואיך אפשר ליצור קשר?
אולי תני מס' טלפון?
@נחמי ברלינגר

• הוסף לסימניות
אנחנו היינו אצל משפחת קרוייזר במתיתיהו (לאמא קוראים ששרי אאל"ט) אבל אין לי את המספר...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה