איזה מחשב נייד לקנות?

• פותח הנושא ud
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
הי,
יש לי מחשב נייח חזק וטוב, אבל די נמאס לי לשבת כל היום בבית מול המחשב, ובא לי לקנות לפטופ פשוט שאוכל לרדת איתו מידי פעם לבית קפה מתחת לבית (או כל מקום אחר שיש בו wifi) ולעבוד בחוץ לאיזה שעה-שעתיים.
אני חדש בתחום ואשמח לקבל הכוונה לאיזה מאפיינים חשוב לי לשים לב כשאני קונה את הלפטופ, והאם אפשר ללכת על הפשוטים והזולים (1400-1700 ש"ח למשל...).
המחשב ישמש אך ורק לצורך: בניית אתרים (בעיקר וורדפרס), פוטושופ הכי הכי בסיסי (אני לא מעצב) וגלישה סטנדרטית באינטרנט.
מעונין לחסוך כמה שניתן.
מה הדגשים החשובים עבורי?
- אני מניח שהרזולוציה חשובה.
- אם אני עובד בחוץ, אז גם שייראו טוב במסך בתנאי שמש (ברור לי שבשמש ישירה לא ייראו טוב).
- בטריה סבירה.
- ללכת רק על 15.6 אינץ'?
מה אתם אומרים על המחשבים ההיברידיים (טאבלט ולפטופ)? לא נראה לי שכדאי לי ללכת עליהם, רק רוצה לוודא שאני צודק.
אם מישהו מכיר מקום זול, או יש לו לינק למוצר מומלץ, הכי טוב!
תודה מראש ויום נעים!

• הוסף לסימניות
אני יכול להמליץ על ביזקופון, כמו כן יש כמה ניקים בפורום שמאוד מומלצים כמו "פרסומון" "bris" .
15.6 נראה לי אידיאלי.
עדיף רזולוציה גבוהה כי כי לפעמים יוצא לעבוד עם תוכנות שמראות את האתר רק בחלק מהמסך, ואז הפיקסלים יורדים ביחס לגודל של המסך, אבל זה לא קריטי, 1366X768 זה בסדר גמור.
היברידים הם בדרך כלל יותר חלשים בכוח מיחשוב שלהם, אא"כ משקיעים יותר.

• הוסף לסימניות
אני חושב ששום דבר לא חשוב. העיקר שהמסך יהיה לא פחות מ15 אינצ'. גם עם מחשב זול תוכל להסתדר מצוין.

• הוסף לסימניות
פרסומון מהפורום מתמחה בהכרת/המלצת/מכירת מחשבים ניידים ??

ולי שאלה מסוג אחר - אם מישהו יודע לענות לי עליה:
אני משתשמש רק במחשב נייד, ולצורך עבודות מאוד תובעניות (קבצים במשקלים ענקיים, פוטושופ, אוטוקאד).
יש לי מחשב לא חדש של לנובו טינק פאד !5 וזה כבר מת. רכשתי בפזיזות יחסית מחשב של טושיבה חזק, אך בלתי נסבל לעבוד אתו מצד האגרונומיה ועוד..

האם יש ללנובו מחשבי טינק-פאד חדשים, מדור חדש ?
מפרט : I7 חזק, כרטיס מסך חזק (2 ג'יג), זכרון ראם חזק (16 ג'יג), הארדיסק מהיר 750 ג'יג.
(יש גם CCD מהיר של אינטל 1 טרה, רק שעלותו יקרה מאוד).

אם מישהו מכיר, מאוד אשמח לקבל מידע על כך. כי העבודות שלי תקועות באופן חריג על נייד גוסס....

• הוסף לסימניות
פרסומון מתמחה במכירת מחשבים ניידים ובהתאמת המחשב לצרכים של הלקוח. (תריץ חיפוש קטן בפורום על "פרסומון")
תשאל אותו והוא יידע לענות לך אם יש כזה דבר ללנובו/ משהו באותה רמה.

• הוסף לסימניות
תודה חברים!
לא קיבלתי התראות על תגובות חדשות, אז לא ידעתי שהגיעו. (עכשיו נרשמתי לקבלת התראות על תגובות)

אוקיי, אפנה אל 'פרסומון' ואל 'bris'.

אני חושב ששום דבר לא חשוב. העיקר שהמסך יהיה לא פחות מ15 אינצ'. גם עם מחשב זול תוכל להסתדר מצוין.
וואלה? אם כך אז אני אלך על משהו ב-1500 ש"ח וחסל התלבטויות. אמנם גם אני חושב שהדרישות שלי הן לא גבוהות, אבל בכל זאת קינן בי החשש שאגלה בסוף שהוא לא מספק וזה פשוט יתסכל אותי בעבודה השוטפת.

הייתי היום באייבורי וניגשתי להשוות בין 15 אינץ' ל-14 אינץ'. אמנם שניהם היו כבויים ולא יכולתי להתרשם בצורה מלאה, אבל היה נראה שה-14 גם יכול להספיק.

אם יש איזשהן הכוונות ודגשים שכדאי לשים לב אליהם, אשמח לשמוע.
למשל, מה עדיף, לשדרג מ-I3 ל-I5 או לשדרג מ-4GB ל-8GB?
יש מותג/סדרה כלשהי שכדאי לבחור?

תודה כנה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ud;1913239:
תודה חברים!
לא קיבלתי התראות על תגובות חדשות, אז לא ידעתי שהגיעו. (עכשיו נרשמתי לקבלת התראות על תגובות)

אוקיי, אפנה אל 'פרסומון' ואל 'ביזקופון'.

וואלה? אם כך אז אני אלך על משהו ב-1500 ש"ח וחסל התלבטויות. אמנם גם אני חושב שהדרישות שלי הן לא גבוהות, אבל בכל זאת קינן בי החשש שאגלה בסוף שהוא לא מספק וזה פשוט יתסכל אותי בעבודה השוטפת.

הייתי היום באייבורי וניגשתי להשוות בין 15 אינץ' ל-14 אינץ'. אמנם שניהם היו כבויים ולא יכולתי להתרשם בצורה מלאה, אבל היה נראה שה-14 גם יכול להספיק.

אם יש איזשהן הכוונות ודגשים שכדאי לשים לב אליהם, אשמח לשמוע.
למשל, מה עדיף, לשדרג מ-I3 ל-I5 או לשדרג מ-4GB ל-8GB?
יש מותג/סדרה כלשהי שכדאי לבחור?

תודה כנה!
אם אתה מחפש ייעוץ מקיף אז תפנה לפרסומון, היום הסטנדרט במחשבים החדשים זה 8 (ובזולים יותר 4) יש מלא חברות וסדרות, אני אישית הייתי ממליץ על דל אבל כל אחד והעדפות שלו.
מה שכנראה התכוון שמעון שאמר אל תיקח פחות מ15, זה כי בבניית אתרים חשוב שתראה את האתר בגדול, ולכן אם זה לא מסרבל יותר מידיי אז אני גם אומר תיקח 15.6.
בכל מקרה לדעתי אל תיקח פחות מI3 בשום מקרה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה