מכונת כביסה איזה מכונת כביסה (הכל הרי חד פעמי) מומלץ באוקנכט בוש סמסונג וכו'

• הוסף לסימניות
אשמח לקבל חוות דעת והמלצה על מכונת כביסה כדאית לרכישה מכל המכונות החד פעמיות שיש היום, אשמח לדעת ולקבל תגובות אך ורק לבעלי נסיון טוב מעל 5 שנים תודה רבה מראש

• הוסף לסימניות
בוש.
מרוצה מאד

• הוסף לסימניות
הבאוקנכט הישנה המכנית מצוינת החזיקה לי למעלה מעשור אך כנראה לא מיצרים אותה היום.
שמעתי מבעלת חנות למוצרי חשמל שכולם אותו דבר מיוצרות באותו מפעל רק ממותגות לפי שם היבואן.
לי אישית יש בוש 8 ק"ג גרמנית. מרוצה מאד.

• הוסף לסימניות
בגדול בוש קונסטרוקטה הם המומלצים.
יש סדרה חדשה שהיא אמורה להיות גם מנקה טוב יותר.
לקראת פסח גם אמור להיות 5 שנים אחריות תבדקי בחנות מתי זה מתחיל.

• הוסף לסימניות
לחמותי נהרסה המכונה מדגם בוש אחרי שנתים.
טכנאים אמרו לה שמדובר בדגם בעייתי.
צריך לבדוק לפי דגם ותוצרת

• הוסף לסימניות
לרוב זה עניין של מזל ומידת ההשתמשות במכונה,
לא הרי המכונה של משפחת כהן בת ה 14 נפש כמשפחת לוי עם 4 נפש.

ומצד שני,
גם תדירות השימוש קריטית -
אי שימוש במכונה למשך כמה שבועות, אפילו בודדים, הורסת את המכונה יותר מכל דבר אחר. הפלסטיקים והגומי מתייבשים בזמן זה ומתקשים, וזה גורם לבלאי מוגבר.

(בימי חוה"מ ובתשעת הימים אני מקפיד להדליק באמצע את המכונה לתוכנית הקצרה ביותר "על ריק". ולא לחינם ידי הטכנאים עמוסים בימים אלו לאחרי החגים ולאחר ט"ב...)

• הוסף לסימניות
ערכתי ברור מקיף לאחרונה בשביל אימי.
יצא- קונסטרוקטה חצי מכנית חצי דיגיטלית (יש מד דיגיטלי של טיימר וטהשאר מכני)
לי יש אותה כבר 5 שנים ומרוצה מאד מאד!!! לא התקלקלה אף פעם בלע"ר....

• הוסף לסימניות
אני עם בוש 6 וחצי שנים בלי שום תקלה(זוג פלוס 2)
אמא שלי וחמותי - משפחות ברוכות שהמכונה לא מפסיקה לעבוד 3 שנים וגם מאד מרוצות. שתיהם עברו ממילה שנקראת הטופ ושתיהם היו מאוכזבות עם חור ענק בכיס מהתיקונים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שירה ב;2425329:
ערכתי ברור מקיף לאחרונה בשביל אימי.
יצא- קונסטרוקטה חצי מכנית חצי דיגיטלית (יש מד דיגיטלי של טיימר וטהשאר מכני)
לי יש אותה כבר 5 שנים ומרוצה מאד מאד!!! לא התקלקלה אף פעם בלע"ר....

גם לי יש קונסטרוקטה, מכנית,
כמעט 7 שנים!
זוג+4,
מרוצה מאד!!

בלי תיקונים ובלאגנים!

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
יש לי אלקטרלוקס 6 ק"ג
לא יקרה, מגוון תוכניות
כבר מעל 6 שנים
ב"ה מרוצה מאד
בשימוש ביתי סביר

• הוסף לסימניות
בוש 8 ק״ג (היחידה הגרמנית שלהם)
מצויינת כבר 6 שנים!!!!
ועובדת יום יום קשה...

• הוסף לסימניות
סליחה על ההקפצה, יש לכם אפשרות לכתוב דגמים?
אנחנו הולכים לקנות מכונה חדשה ורוצה להגיע עם דגמים לחנות ולעשות השוואה ביניהם.

• הוסף לסימניות
היום ממליצים על בוש, אבל לא 8 ק"ג.
תמיד עדיף- כמה שיותר מכני, פחות ממוחשב ודיגטלי כמו כפתור מכוון לעומת צג דיגיטל.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה