דרוש מידע איזה מסמכים צריך להביא לוועדת זכאות - דחןף!!

• הוסף לסימניות
בסד
יש לי ועדת זכאות לילד שלי לשנה הבאה
לצורך גן שפתי בבני ברק.
במכתב ששלחו לי ביקשו להביא שאלון הפנייה והעתק שח המסמך הקביל על אבחנת המוגבלות של בנכם.
מה זה שאלון הפנייה??
מישהו יודע ??

• הוסף לסימניות
את מתכוונת לועדת זכאות ממשרד החינוך ולא מביטוח לאומי לפי שהבנתי.
צריך שאלונים מהקופת חולים שהילד נמצא שמה שנותנים לגננת למלא וגם ההורים ממלאים , לאחר מכן יש צורך ללכת לרופא המשפחה שיכתוב הפנייה לרופאה התפתחותי , ולאחר מכן הולכים לרופא התפתחותי שיאבחן את הילד.
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
את מתכוונת לועדת זכאות ממשרד החינוך ולא מביטוח לאומי לפי שהבנתי.
צריך שאלונים מהקופת חולים שהילד נמצא שמה שנותנים לגננת למלא וגם ההורים ממלאים , לאחר מכן יש צורך ללכת לרופא המשפחה שיכתוב הפנייה לרופאה התפתחותי , ולאחר מכן הולכים לרופא התפתחותי שיאבחן את הילד.
בהצלחה.
יש לי אבחון קצת יותר מחצי שנה של רופא התפתחותי.
לא אמרו לי ללכת שוב.
בכל מקרה הוועדה היא היום בשעה שתיים בצהריים . ( ועדה של משרד החינוך כן)
לפי מה שאני ממך צריך להביא את השאלונים של הקופה?

• הוסף לסימניות
לפי מה שאני יודעת, גם אם לא הבאת הכל, או שיש צורך במסמכים נוספים, אפשר להשאיר את הועדה פתוחה עד השלמת המסמכים.
לא יודעת איך זה בבני ברק.

• הוסף לסימניות
שאלון הפניה זה השאלון שהגננת מילאה על הילדה ובו היא פרטה את תחומי הקושי , וכל מה שיהא רואה ובגלל זה שולחת לוועדת זכאות ואיפון.
זה אמור להיות חתום ע"י מפקחת משרד החינוך , וההורים .
מוזר שהזמינו אתכם ללא שאלון .
מסמך קביל זה מכתב מקלינאית תקשורת או רופא התפתחותי עם המלצה למסגרת גנית קטנה .

• הוסף לסימניות
לי יש ילדה בגן שפתי כשהלכתי לגן השפתי הגעתי עם:
1. אבחון מדויק של קלינאית תקשורת מעודכן
2. אבחון מעודכן של רופאה התפתחותית
3 בדיקת שמיעה מעודכן שערכתי [כך גם מבקשים בגנים הללו]
4. בדיקת ראיה מעודכן [גם בגנים מבקשים את הבדיקה]
אם לא מגיעים מסודר עם כל המסמכים הרלוונטים לילד/ה ולא יודעים על מה ללחוץ לא תמיד מאשרים

• הוסף לסימניות
תעדכני אותנו מה היה בוועדה, שלא נהיה במתח ..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה