איזה מערכת להשתמש בשביל בלוג

• הוסף לסימניות
יש לי אתר ( 3pinot.com ) והוא בנוי על ג'ומלה, אני רוצה להתחיל לכתוב גם כן בלוג עם הדרכות וידיאו על כל מיני נושאים של בניית אתרים, ויש לי שתי שאלות.
1. אני מסתפק אם להשתמש בוורדפרס שעושה עבודה הרבה יותר נוחה לבלוגים או להשתמש בג'ומלה כי ככה זה יקדם את האתר שלי בגוגל כשהכל יהיה עם דומיין אחד ובאתר אחד.
2. כמו כן אני מסתפק אם להשתמש ביוטיוב בשביל הוידיאו או לאחסן לבד את הוידיאו באתר (עם כל החסרונות הכרוכים בזה) בשביל שגם גולשי רימון\אתרוג\נתיב יוכלו להשתמש בהדרכות.

• הוסף לסימניות
1. כמו שאמרת בעצמך, וורדפרס ידועה ככלי הבלוגינג הטוב ביותר בשוק. אם יש תחום שבו באמת אין מתחרים לוורדפרס, זה בלוגינג. לכן מבחינת השאלה הראשונה, זו התשובה שלי.

2. אין שום בעיה להתקין את וורדפרס בספריית משנה תחת הדומיין הראשי שלך (למשל /blog) וכך הכל יהיה כמו שאמרת, בדומיין אחד ובאתר אחד מבחינת גוגל.

3. לגבי וידאו, אני ממליץ לשלב בין שני הפתרונות - להטמיע את הוידאו בדף בעזרת יוטיוב ולטובת החסומים והנתיבים - לספק קישור להורדת קובץ וידאו.
כך תהנה מהיתרונות של יוטיוב אבל תיתן מענה גם למי שאין לו אפשרות להשתמש ביוטיוב.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Shia;1488460:
1. כמו שאמרת בעצמך, וורדפרס ידועה ככלי הבלוגינג הטוב ביותר בשוק. אם יש תחום שבו באמת אין מתחרים לוורדפרס, זה בלוגינג. לכן מבחינת השאלה הראשונה, זו התשובה שלי.

2. אין שום בעיה להתקין את וורדפרס בספריית משנה תחת הדומיין הראשי שלך (למשל /blog) וכך הכל יהיה כמו שאמרת, בדומיין אחד ובאתר אחד מבחינת גוגל.

3. לגבי וידאו, אני ממליץ לשלב בין שני הפתרונות - להטמיע את הוידאו בדף בעזרת יוטיוב ולטובת החסומים והנתיבים - לספק קישור להורדת קובץ וידאו.
כך תהנה מהיתרונות של יוטיוב אבל תיתן מענה גם למי שאין לו אפשרות להשתמש ביוטיוב.
יש עדיין שתי דברים שדוחפים אותי להשתמש בגומלה
1. זה התוסף acymailing שהוא מאפשר לי לעשות ניוזלטר בחינם כולל דוחות על מי פתח, השאלה אני צריך למצוא דרך להירשם לניוזלטר שישב על האתר ג'ומלה דרך האתר וורדפרס.
2. שאני העיליתי לכלי מנהלי האתרים של גוגל sitemap של הגומלה ואני לא בא לי לשבת ולהכין ידנית sitemap שיכלול את שתי האתרים ולעדכן אותו כל הזמן.

• הוסף לסימניות
1 - יש תוסף MailPoet, עושה מה שאמרת ועוד...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י kinging;1488807:

עכשיו מצאתי כתוב על התוסף הזה ואני כנראה יבדוק אותו למרות שטוענים שזה לא באותה ליגה, הנה מה שראיתי כתוב
http://www.acyba.com/forum/4-general-talk-about-acymailing/15653-acymailing-for-wordpress.html
התוסף של acymailing הוא כל כך טוב שאני התקנתי למוסד שרצה לעשות רשימת תפוצה אתר ג'ומלה שלא פעיל כלל בצד הקידמי, רק בשביל התוסף הזה.

• הוסף לסימניות
במידה ואני מתקין מחדש את גומלה בתיקייה אחרת, אני יוכל להעביר את התיקייה של וורדפרס לתיקייה ההיא בלי בעיות? (כמובן אני גם מזיז את הדומיין לשם)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י kinging;1488807:

ממליצה בחום על התוסף הזה מנסיון.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה