כללי איזה משרדי פרסום דתיים גדולים יש?

• הוסף לסימניות
אני מחפשת משרדי פרסום דתיים גדולים, לא חרדים ולא חילונים, באזור י-ם והמרכז.
משהו מכיר?
תודה!

• הוסף לסימניות
פרסומי ישראל - ירושלים
בריש גלי - ת"א כמדומני
שילה ברכץ - בית-אל
אשחר ותקין - ירושלים

• הוסף לסימניות
ממליץ על פרסומי ישראל.
הוגנים שעושים עבודה טובה ויסודית.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ונתנו10;790825:
ממליץ על פרסומי ישראל.
הוגנים שעושים עבודה טובה ויסודית.

האם הפרסום של נט צח - נקראת אצלך פרסום יסודי??

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גרף הול;790856:
האם הפרסום של נט צח - נקראת אצלך פרסום יסודי??
כמדומני שנט צח זה גל אורן

לא ?

• הוסף לסימניות
FRONT מבית שמש

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גרף הול;791039:
פ'ם, היום זה פרסומי ישראל - מתחת לכל ביקורת:eek:
אני לא ראיתי,

אולי זה הסיבה , פשוט לא רואים אותם!

• הוסף לסימניות
גם אני לא ראיתי שום פרסומת של נט צח,
שמעתי עליהם רק דרך התחרות של כאן..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י contrast;791221:
גם אני לא ראיתי שום פרסומת של נט צח,
שמעתי עליהם רק דרך התחרות של כאן..

יש להם פירסום של מישו יושב בדשא עם מחשב נייד - מוכר?
ד - פ - ו - ק !!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה