התייעצות איזה סגנון תסרוקת לחתונה הולכת היום?

• הוסף לסימניות
טוסטר מאד הולך, אפשר עם פרחים, יהלומים , צמות ועוד

• הוסף לסימניות
לדעתי טוסטר זה מראה קצת מפוזר/מופרע והולך יפה רק עם שיער ארוך יחסית...

• הוסף לסימניות
אין לי תמונה שאני יכולה להעלות.
אבל אם האתר pinterest יפתח לך- יש שם מלא רעיונות והשראות לעיצוב.
וגם תמונות של טוסטר לשיער.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
הולך היום כמה שיותר טבעי ממה שראיתי. עושים שביל שטוח ממש, וקצת תנועה למטה, אפשר גם טוסטר, קחי בחשבון שזה מעט מנפח. לא מתאים לכולם.

• הוסף לסימניות
אני רוצה לקנות בייביליס מה אתן אומרות על זה?
1716301391477.png

• הוסף לסימניות
אני רוצה לעשות מוברש לעצמי לבד ללא מתסרקת

זה לא אפשרי!
תקבלי כויות
אם את בירושלים, אני עושה תסרוקות בזול.
לדעתי הולך עדייין מוברש פתוח וגם קוקס קטן אסוף למטה.
אם את מיומנת בתסרוקות ויודעת איך עושים, ועושה כבר הרבה זמן, זה אפשרי בלי בעיה.
אני עשיתי לעצמי מוברש פזור ויצא מושלם, בלי שום כוויות או משהו. זה עניין של מיומנות.

• הוסף לסימניות
יש למישהי תמונה של תסרוקת עם טוסטר?
ממש יעזור לי!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה