דרוש מידע איזה סוג וחברה של סורגים מומלץ לבחור? של טרלידור או סורגדור?

• הוסף לסימניות
כמו כן מאד מעניין אותי לשמוע מה עדיף ולמה לגבי הצורה- חבית, ישר או בטן
מבחינת יונים, חלודה, גשם וכו...
מחכה מאד לשמוע המלצות על החברות הנ''ל
יעזור לי מאד בבחירה!

• הוסף לסימניות
דווקא את החברות הספציפיות האלו?
עשינו אצל משהו אחר לפני חצי שנה ואנחנו מאוד מרוצים מהשירות והמחיר

• הוסף לסימניות
בדירה הקודמת עשינו אצל סורגדור, מאוד נהננו. המחירים מצויינים. נגד חלודה. לא מתקלף. התקנה טובה.
בדירה הנוכחית עשה לנו ערבי, וזה פשוט פח אשפה.. חלוד ומקולף.

לגבי הצורה, זה טעם אישי שלך.
כאמור, לא היתה חלודה כלל וכלל.
אין ספק שאם אצטרך שוב, אקח מסורגדור.

• הוסף לסימניות
לא מכירה את טרלידור.
אבל לסורגדור יש שרות מדהים.
סורג בטן מתאים אם את רוצה אפשרות לאכסן דברים בחלון

• הוסף לסימניות
דווקא את החברות הספציפיות האלו?
עשינו אצל משהו אחר לפני חצי שנה ואנחנו מאוד מרוצים מהשירות והמחיר
במסגרת קבוצות רכישה מהקבלן נתנו לנו את 2 החברות האלה
ממש חשוב לי לא מתקלף...

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
ווואו נכון כ''כ גאוני,
תודה!!
יש לנו סורג לרוחב, בחרתי את זה כי זה הכי פחות מפריע בעין למראה של הנוף,
בחלונות המסורגים אין לנו יונים אבל בחלון שאין לי סורגים (חלון קבוע) יש המון יונים ובמרפסת ליד החלון עם הסורגים יש גם שפע יונים.

חוץ מזה בחרתי צורת חבית כי בעיניי זה נראה טוב יותר, ונח יותר לילדים לשבת על אדן החלון.

• הוסף לסימניות
סורג רוחב לא מזמין פריצה מגנבים?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה