מידע שימושי איזה פלאפון כשר מומלץ כיום ובזול ?

• הוסף לסימניות
המכשיר שמוביל היום
זה מכשיר בלו
מכשיר לא סיני
יש לו רק חסרון אחד שהממשק שלו לא מרשים
מעבר לזה יש לו הכל
שמע טוב
סוללה אורכה
מכשיר חזק לנפילות
הקלטה
לוח שנה עברי זמני היום בהלכה
שוה לנסות
איך הבלוטוס שלו?

• הוסף לסימניות
אם על מחיר יש אתר חדש ששם אפשר לרכוש פלאפונים ממש בזול [כמה שאמורים לשלם] ולקבל מכשירים עד הבית עם אחריות ממש כמו בחנות רגילה, אם הבנתי נכון ישנה אפשרות לעשות משלוח חינם שוה להציץ.
לחץ כאן כדי להגיע לאתר

• הוסף לסימניות
בס"ד
יצא עכשיו מכשיר שיאומי כשר [לא סמרטפון] האם יש למישהו חוות דעת עליו??

• הוסף לסימניות
בס"ד
יצא עכשיו מכשיר שיאומי כשר [לא סמרטפון] האם יש למישהו חוות דעת עליו??

עשו עליו כבר כמה אשכולות....
חיפוש קטן יניב הרבה תוצאות
בהצלחה

• הוסף לסימניות
אני גם מחפשת לקנות פלפון טוב ומאוד מאוד רוצה להיות מרוצה מכל הבחינות
יש אפשרות לקבל המלצה בשתי מילים.
דחוף אני חייבת לצאת מחר לקנות אותו
היה לי עד היום פלפון של חברת סמסונג קטן טאצ תומך כשר שעמד לי 7 שנים ועכשיו המגע של המסך לא עובד לי(סתם ככה אשמח לדעת עם יש אפשרות לטקן אותו- לפחות להציל את המספרי טלפונים)

• הוסף לסימניות
פיליפס באושר עד 100 שח

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה