התייעצות איזה פלאפון מומלץ לקנות?

• הוסף לסימניות
בס"ד
שלום וברכה!
אנחנו צריכים לקנות פלאפון
רציתי לדעת איזה מכשיר מומלץ לי לקנות?
חשוב לי שיהיה קליטה טובה,
בטריה שיחזיק הרבה זמן,
ושמע טוב וגם רמקול טוב.
מישהו שמע על V22?
K35?
M5?
אשמח לשמוע מניסיון!
תודה רבה על העזרה!!

• הוסף לסימניות
עוד מישהו יודעת?
ואיזה חברה הכי מומלץ?

• הוסף לסימניות
יש לי את הפלאפון החדש שיואמי הכשר
והוא פשוט מושלםםם
רמקול איכותי וחזק ושמיעה חזקה
וסוללה שמחזיקה להרבה זמן
ממליצה!!

• הוסף לסימניות
בפלאפון אין עוד דור 4? (לא שאני מבינה מה זה)
אני בדיוק מחפשת עכשיו גם בפלאפון.
מישהו יכול להמליץ גם לי אני רוצה את אותם קריטריונים הנ"ל
רק חשוב לי מאד שגם יהיה אפשרות חיפוש
לפי שם פרטי או שם משפחה
(אבל לא כמו שיומי החדש שממש קשה לחפש שם-כל אות שכותבים
הוא מביא את כל המידע שיש לו ולאו דווקא שזה תחילת המילה בקיצור, כמעט את כל אנשי קשר
אלא אם כן טפלו בזה כבר?)
בנוסף, מה שחשוב לי מאד זה שמע ברור וטוב וקליטה טובה (אני כרגע תקופה ארוכה עם גולן, הבנתי שזה קשור גם לפלאופן).

• הוסף לסימניות
לי יש כבר כשנתיים young, כשר.
מעולה! נפל כבר עשרות פעמים, (הבת שלי יודעת לזרוק אותו כמו שצריך....)
קליטה מעולה, שמע מצוין!
ממליצה מאוד!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה