כללי איזה פספוס!!! יש תקווה?

• הוסף לסימניות
תשמעו סיפור.

שבוע שעבר, החלטתי לקנות מצלמה. עשיתי בירורים מקיפים, בזאפ, בעוד מקומות, והחלטתי ללכת על A590 של קנון. מצלמה מאוד מאוד פופולרית בכמה וכמה מבחני מדידה שנערכו בעולם. כמובן בגובה התקציב 500-900 ש"ח.

ובכן,
בזאפ, המחיר הכי נמוך היה 540 ש"ח למצלמה נטו.
באלי ביתן הצילום (קמרה פור לס) - 599 למצלמה נטו.
3 שנים אחריות של קרט יעלו לי באלי ביתן הצילום עוד 120 ש"ח.

שאלתי את אלי ביתן הצילום מה עם ספר הדרכה בעברית ואמרו לי שהם נותנים דף הדרכה בסיסי בעברית אבל לא חוברת מלאה בעברית. חיפשתי בגוגל ספר הדרכה בעברית למצלמה הנ"ל וכך הגעתי לMDK שמוכרים כזאת חוברת הדרכה בעברית מלאה ב99 ש"ח אבל מי שקונה את המצלמה אצלם מקבל את זה בחינם.
אני לא צריך לספר לכם מה שווה מצלמה כזאת בלי ספר הדרכה עם כל הפונקציות בעברית מלאה.

וכעת אנחנו בMDK ותודה למי שעדיין איתנו...

בMDK המצלמה עולה 550 ש"ח, ויש להם קיט משלים:
הרחבת אחריות + תיק +כרטיס 2GB +קורא כרטיסים USB + מטען וסוללות 2700 ב₪229 דהיינו 779 ש"ח.

כמעט הלכתי על המסלול של MDK, ואז צד את עיני אשכול שנפתח בפורום פרוג זהב בנוגע לקופון שיש שם על מצלמה מדגם זה. איך לא חשבתי לבדוק את זה? אני בודק בקופונים, ושימו לב מה אני מקבל שם:
מצלמה A590 של קנון ובנוסף:
3 שנות אחריות של קרט
כרטיס 4 ג"ב
ספר הדרכה בעברית מלאה
נרתיק למצלמה
וכל זה ב650 ש"ח בלבד!!!

הרמתי טלפון ל'און ליין' בחמישי שעבר ואישרו לי את דבר המבצע. היום הרמתי טלפון כדי לסגור עסקה ומתברר לי שתוקף הקופון עד ר"ח אייר, וכידוע ר"ח אייר כבר חלף עבר לו... :(:confused::eek:

ובכן אני פונה להנהלת האתר, אולי תוכלו ל'סדר' לי משהו?? או אולי, אם יהיה ביקוש (ולכן סיפרתי כאן את הסיפור) לעשות קופון זהה או דומה בחודש הבא? :confused:

תודה מראש!

• הוסף לסימניות
נראה לי שכדאי לך להחליף את השם שלך ממעצבן למצליחן והכל יבוא על מקומו בשלום ושום דבר כבר לא יעצבן

• הוסף לסימניות
נראה לי שדבר ראשון כדאי לך להחליף את הניק שלך, הוא משפיע עליך ביממה האחרונה....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י eshkolit;247736:
נראה לי שכדאי לך להחליף את השם שלך ממעצבן למצליחן והכל יבוא על מקומו בשלום ושום דבר כבר לא יעצבן

הייתי בטוחה שזה נשלח לי פעמיים;)

• הוסף לסימניות
הכי קרא שמו מעצב(ן) ויעצבנוני זה פעמיים...

אפשר אולי תגובה עניינית?

אולי עצומה לקופון מצלמה חדש בחודש הבא? אף אחד לא מעוניין ב'מציאה' שכזאת?

• הוסף לסימניות
בחודש הבא היא תעלה 100 ש"ח פחות ממילא...

אני קניתי אותה ב-109$ לפני חודשיים בארה"ב (בערך 470 ש"ח)

• הוסף לסימניות
ראסמית פיספסת.
טכנית - "שי עניין שהכל יתהפך לטובה".

היפוך נעים.

• הוסף לסימניות
ניסית לפנות לחיים?

• הוסף לסימניות
אמרו לי במשרדי פרוג שאולי אם יהיה ביקוש, יצליחו לעשות עוד פעם כזה קופון בחודש הבא.

מי שחושב לקנות מצלמה במסגרת התקציב הזה, יש לו כאן הצעה חלומית! תבדקו את זה מאיזה כיוון שתרצו!

ומי שלא זהב, שיוסיף 30 ש"ח לתקציב, גם במחיר הזה לא תמצאו את ההצעה הזאת בשום מקום.

• הוסף לסימניות
הזמנתי אתה עם כרטיס 2 גיגה ואחריות ל4 שנים (מחודשת) ב499.
למה אתה חושב שההצעה הזו היתה כ"כ מוצלחת??

• הוסף לסימניות
אני קניתי ב550 ברואים עולם בלי כל ה"סט"
(כי יש לי הכל ממצלמה קודמת)
מה שאומר שלא לכל אחד זה משתלם.

• הוסף לסימניות
אשמח לקבל מידע בענין הקופון, אם יסודר. כשיסודר - נעשה כמובן שוב... השוואת מחירים אקטואלית.

• הוסף לסימניות
גם אני מעוניין בכזאת מצלמה, ובוודאי אם המחיר יחזור. לא שמתי לב לקופון הזה לפני פסח.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צל99;247821:
הזמנתי אתה עם כרטיס 2 גיגה ואחריות ל4 שנים (מחודשת) ב499.
למה אתה חושב שההצעה הזו היתה כ"כ מוצלחת??

צל,
קראת הכל?
מדובר בחדשה, ובא לא ניכנס לויכוחים על חדשות/מחודשות, כרטיס 4 ג'יגה, ספר הדרכה מלא בעברית, ונרתיק, ואחריות של קרט ל3 שנים, לא אחריות של חברה עלומה (HD) לא זוכר את שמה המדוייק.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה