התייעצות איזה פס ניקוז אתם ממליצים??

• הוסף לסימניות
בס"ד

מבולבל מכל הדעות והרעיונות מה יש לכם להמליץ יש 3 סוגים
1. מלבני אומרים שבזה ההגעה לבפנים לניקיון יותר קשה.
2. מרובע שההגעה קלה ויש חוסם ריח וגישה אבל יותר קשה לגרוף לזה מים.
3 מהקיר הנגדי שזה צריך להיות 100 ישר ורצפה לכיוון שם

קבצים מצורפים

• 1_57_1.png
    1_57_1.png
    KB 458.5 · צפיות: 64
  • qsg1026-150_ceramic-2-scaled.jpg
    qsg1026-150_ceramic-2-scaled.jpg
    1.1 MB · צפיות: 62
  • קיר.jpg
    קיר.jpg
    KB 112 · צפיות: 68
  • הוסף לסימניות
עשינו מלבניים, מרוצים מאד
נוח לגרוף לבפנים

• הוסף לסימניות
ברור אבל טען לי הקבלן וגם החנות שהגישה לפנים אם מצטבר לא כ"כ קיים בזה

• הוסף לסימניות
לנו יש מלבני ומאוד מרוצים. ממש נח

• הוסף לסימניות
גם לנו מלבני
נוח מאד.
יש גישה לתוך החור. אמנם במאמץ - אבל יש גישה, בפרט עם יד קטנה.
(לא נראה לי שיש הבדל בין המלבני לריבוע בקטע של הגודל של החור...)

• הוסף לסימניות
מאוד מרוצה מהמלבני, אין ריח, ופעם בחצי שנה או בפסח מנקים עם מים ואקונומיקה יוצא כמו חדש

• הוסף לסימניות
גם במלבני יש עם חור גדול
תחפש חברה אחרת

• הוסף לסימניות
לי יש מלבני, מה שמכונה "תעלת ניקוז נסתרת" כלומר היא מחופה בריצוף.
נראה לי של שוני, יש לה קופסת ביקורת תחתיה ואין שום בעיה בניקוי, אני שולפת את המלבן ומנקה. את הקופסת ביקורת אני מנקה רק בער"פ עם שואב אבק רטוב. לו הייתי רוצה הייתי יכולה גם בלעדיו אבל זה מגעיל אותי
בגלל שזה על קופסת ביקורת אז יש גם חוסם ריח

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה