עזרה איזה צבעים הולכים היום במטבחים?

20170220_100936.jpg

מטבח קבלן.
ארונות שמנת, שיש קפה (במציאות בהיר יותר) אח"כ נוספו ידיות ארוכות לרוחב הדלתות.

גרים בשכירות ,ובעל הדירה החליף לנו מטבח.
אז האמת שהבחירות לא היו שלי בכלל
אבל אחרי כמה חודשים אני מחוברת אליו לגמרי
כמובן שהיתה כאן התחשבות בנתונים בשטח
המטבח צרררר מאד , והמעצבת עשתה כאן יופי של עבודה
זה המקום לתת לה קרדיט :יהודית ליבמן 050-4148422
כמו"כ מעלה תמונה אחת מהמטבח שלפני השיפוץ

כמה צר? זה מעניין אותי כי גם המטבח שלי מאד צר, והצלחתם להכניס שני צדדים למרות זאת.
יש לי הרגשה שמדובר באותו מקום מגורים , באותו מטבח...

על איזה מקום אתם ממליצים למטבחים? חברה או נגר במחירים סבירים
אשמח להמלצות!

אני חפשתי מאד מטבח חמים וזו התוצאה (עדין אין גופי תאורה וכן את הקרמיקות בין השיש לארונות העליונים אני מתכננת להחליף...)
מותר לשאול מאיפה השולחן והכסאות וכמה עלה ? בדיוק מחפשת משהו בסגנון....

מותר לשאול מאיפה השולחן והכסאות וכמה עלה ? בדיוק מחפשת משהו בסגנון....
קניתי בשפיצר רהיטים
הפוריקה זהה לפורמיקת המטבח.
המחיר סביר בהחלט - שולחן כ 1,250 משהו כזה...
כסאות - כ"א 280 ש"ח
ספסל - כ 500 ש"ח (לא מדויק)

מה הצבעים שהולכים היום ?
אני רואה את האשכול הזה שזה מ2018
אני שואלת עכשיו ב2022
מה הסגנון שהולך היום?
אני לקראת בחירת מטבח ומאוד מתלבטת

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה