איזה צבע הייתם ממליצים?

• הוסף לסימניות
בעז"ה

מי שזוכר, חזרנו למטבח הזה-
שקופית1.JPG

אבל מאז הפעם הקודמת שדיברנו עליו נוסף בו שינוי משמעותי, שברנו את הקיר (זה שמול דלת הכניסה), מה שיצר פתיחה לסלון, לחלון ולאוויר הפתוח.
חשבנו ללכת על צבעי לבן אפור. איך הייתם ממליצים למקם את הצבעים? אגיד לכם מה האופציות שנראות לי:
ארונות לבנים, שיש וחיפוי אפור- זריקת צבע אפור, כדי שהמטבח לא יהיה אנמי ולבן מדיי.
מצד שני, רואים את השיש החלבי ואת החלק של השיש הבשרי שפתוח לסלון מכל הסלון, כך שהצבע של השיש מאד דומיננטי במרחב כולו. לכן הייתי רוצה לעשות אותו ואת החיפוי קררה לבן, אלגנטי ולא בולט, אבל חזרנו ללבן מדיי... כן מחפשת את הצבע.

אגב, ארונות עליונים- יש רק מעל ב3 מטרים שמעל השיש הבשרי (איפה שהמדיח והכיור- לכל אורך הקיר).
לא הייתי רוצה לעשות ארונות עליונים ותחתונים בצבעים שונים בגלל הייקור של המחיר.

מישהי מעיזה גם להכניס קצת צבע אחר? אולי עץ או ירוק? פתוחה לשמוע...
אגב- הריצוף אפור בהיר.

תודה מראש:)

• הוסף לסימניות
אני ראיתי מישהי שעשתה כל המטבח לבן (ארונות/ שיש) חוץ מהכיורים (ומדובר בכיורים בגובה של השיש לא מתחת לשיש אלא ישר עם השישככה שהצבע ממש נראה) והידיות של המטבח שעשתה באפור
יצא לה ממש מדהים נראה לי שזה די מתאים בשבילך ככה שרוב המטבח לבן אבל לא לבן מידי

• הוסף לסימניות
את יכולה גם להוסיף טיפה שחור, שיקפיץ את המטבח.
כמו: ברזים שחורים, גופי תאורה, ידיות ועוד...

• הוסף לסימניות
צבעי לבן אפור.
אלו צבעים מאוד קרים.
צבעים קרים לא נותנים הרגשה חמימה.
כן נותנים הרגשה נקיה.
כך שהצבע של השיש מאד דומיננטי במרחב כולו.
צבע שיש הוא לא כ"כ דומיננטי כי הוא שוכב, מה שהרבה יותר דומיננטי זה צבע החיפוי והארונות.
מישהי מעיזה גם להכניס קצת צבע אחר? אולי עץ
ברור. יש פה הרבה אשכולות עם תמונות.
ל @רותי וינברג יש מטבח שעשתה עם צבע ירוק, אולי לאחת בשם @אליש ?

חפשי אשכול באא"ר שנקרא שיפצתם מטבח ויצא מהמם?

לגבי המטבח, הוא יחסית קטן, אם את רוצה לנצל אותו במקסימום הייתי ממליצה לך להצמיד כיורים.

• הוסף לסימניות
תודה על התיוג @cherry c -

המטבח פה עם הרבה אילוצים
חלקם ניתנים לפתירה וחלקם לא
מקווה מאד מאד שבבסיס של תכנון נכון ומדוייק אתם לא חוסכים...

אכתוב לך חלק מהנקודות, בלי לדעת צרכים ונתונים ברורים:
- ישיבה בדלפק בצד של הכניסה היא בעייתית בגלל הכניסה הצרה יחסית לבית
- כיריים ליד מקרר לא מומלץ כלל, תנסו להחליף בינם לבין הכיור
- המקרר במעבר חוסם ומגושם, לא יפה שעומד כך לבדו וחשוף מצידו
- הייתי תוחמת בקיר את החלבי משני צידיו כדי לתת יותר הגדרת שטח למטבח, למרות שיגרום למעט חסימה בין המטבח לסלון
- אם החלבי פחות מ-60 עומק לא יכנס שם תנור, רק טוסטר אובן קטן יותר

לגבי הצבעים- כפי שכתבו, לבן ואפור אלו צבעים קרים כשהם עומדים בפני עצמם
הכנסת צבע חם נוסף יכולה לאזן את האווירה
אגב, שילוב של עץ אינו תעוזה היום, הוא מקובל מאד ונפוץ למדי
צבע אחר מעניין יותר ניתן להכניס להגדרה של תעוזה כלשהי
אגב נוסף, אצל רוב הנגרים לא מדובר ביקור כאשר לוקחים 2 צבעים לעליון ותחתון, גם אם כן- הוא מינורי ביחס למטבח

אבל בכל מקרה, תחנוני- עשו טובה לעצמכם, תחסכו את הסכום בפרטים אחרים חשובים פחות רק אל תוותרו על תכניות מקצועיות, במיוחד כאן כשהשטח מורכב- חשוב לעשות כן

לגבי מטבחים שהעליתי- עם עץ משערת שהיו כמה
היה אחד עם שילוב של ירוק בתוספות, לא בנגרות עצמה

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
אבל בכל מקרה, תחנוני- עשו טובה לעצמכם, תחסכו את הסכום בפרטים אחרים חשובים פחות רק אל תוותרו על תכניות מקצועיות, במיוחד כאן כשהשטח מורכב- חשוב לעשות כן

• הוסף לסימניות
לא הייתי חלק מהדיונים הקודמים, אבל סתם שאלה: למה המטבח ממוקם בנקודה הזו? ולא איפה שהאמבטיה?

• הוסף לסימניות
בעז"ה
@ציפופו 1 זו דירה ישנה, הלוואי והיה אפשר להתחיל לתכנן מאפס...
@רותי וינברג אמרת שהכיריים והמקרר לא במקום מוצלח. מה עם להעביר את הכיריים והתנור לממול, איפה שהשיש ריק? נראה שייתן פרופורציות יותר נכון למשולש של הכירים-כיור-מקרר, לא? אבל הריח של הבישול יגיע לכל הבית?
ומקרר נראה שיהיה בקצה בכל מקרה... יש אולי רעיון יצירתי יותר בשבילו?

• הוסף לסימניות
את חדר שירותים ואמבטיה בסמוך לסלון הייתי מעבירה לפנים הבית מחליפה בינו לבין החדר הסמוך..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה