איזה צבע מסיידים במטבח?

• הוסף לסימניות
מבקשת את חוות דעתם של מעצבי הפנים ודומיהם שיושבים כאן-
אנו רוצים לצבוע את המטבח, מדובר במטבח די חשוך [אין חלון] והאור הטבעי נכנס רק מהסלון הצמוד.
איזה צבע מתאים למטבח כזה, בהתחשב בעובדה שהשיש שחור והארונות עץ בהיר.
אשמח גם סתם להתעדכן איזה צבע הולך למטבחים והאם יש אפקטים או רעיונות לשדרג את הצביעה.

תודה מראש.

• הוסף לסימניות
לא ברור
אם את מחפשת המלצה על צבע דוקא למטבח -ז"א קל לניקוי
או צבע דקורטיבי שיתאים לתנאי המטבח שלך -ובשביל זה זה תעלי תמונות

• הוסף לסימניות
לא ברור
אם את מחפשת המלצה על צבע דוקא למטבח -ז"א קל לניקוי
או צבע דקורטיבי שיתאים לתנאי המטבח שלך -ובשביל זה זה תעלי תמונות

אני מחפשת ממש את שני הפרמטרים הנ"ל וטוב שמיקדת זאת יותר-
1. מעניין אותי בכלליות איזה צבע הולך במטבחים?
2. מאד חשוב לי שזה יהיה קל לניקוי
3. האם יש צבעים מחשיכים/מאירים, חשוב לי צבע כזה שלא יצור מצב חשוך בעיניים. [בעקבות זאת שאין חלון במטבח].

אשמח לקבל תגובות אפילו על חלק מהנ"ל, אני פשוט רוצה לפתוח לעצמי מידע רגע לפני שאני מחליקה את הצבעים על הקיר....

תודה מראש

• הוסף לסימניות
יש צבע שיוצר שכבה אטומה מעט מבריקה על הקיר ,וקל מאד לניקוי
זה נקרא פוליאור של טמבור
כדאי ליישם אותו על קיר מוחלק בשפכטל
את יכולה לשאול מדוייק יותר בטלצבע של טמבור *6477

• הוסף לסימניות
ככלל עדיף במטבח לסייד ולא לצבוע כיון שיש לחות ואדים ובסיד המטבח מאוורר יותר, כפרט ניתן לצבוע בכל צבע רחיץ וכמובן יש לשים בונדרול לפני הצביעה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה