כללי איזה צבע צריך להתקבל בהדפסה לפי הקובץ המצורף

• הוסף לסימניות
שלום לכולם,

יש לי וויכוח עם גרפיקאי בקובץ המצורף
האם הצבע ההדפסה צריך לצאת בצבע ירוק או תכלת אפור בהיר?

תודה רבה

קבצים מצורפים

• roch.pdf
    KB 89.4 · צפיות: 34
  • הוסף לסימניות
תכלת אפור, וקצת מתקרב לציאן.
כדאי לבדוק מדוייק יותר בתצוגה מקדימה של CMYK של PS

• הוסף לסימניות
תכלת אפור
בטוח לא ירוק

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י rtdshir;1053098:
שלום לכולם,

יש לי וויכוח עם גרפיקאי בקובץ המצורף
האם הצבע ההדפסה צריך לצאת בצבע ירוק או תכלת אפור בהיר?

תודה רבה

דרך אגב אם אמור להיות רשום ראש השנה אז צריך להיות רשום ROSH
ולא ROCH.

נ.ב. מקווה שלא הדפיסו את זה כבר

• הוסף לסימניות
המסמך נראה כחול אפור אבל יש גם מקומות של 30 אחוזי צהוב שנותן קצת גון ירוק.

אגב, היה לי קליינט קצת עוור צבעים. אחרי שהתווכחנו על הצבעים הרבה זמן הוא אומר לי "אני סומך עליך יש לי בעיה עם צבעים".

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ariels;1053103:
תכלת אפור
בטוח לא ירוק

הקובץ מכיל כ-% 30+ (תלוי באיזה אזורים) צהוב,
זה בהחלט עלול לצאת בגוון ירקרק.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה