דרוש מידע איזה קייטרינג הכי נחשב ברכסים?

• הוסף לסימניות
1. על איזה קייטרינג ברכסים אתם יכולים להמליץ לי?
אני רוצה רמה מאוד טובה של אוכל. הרמה הכי טובה שיש.

2. הם ממלצרים באירוע עצמו?

תודה

• הוסף לסימניות

תודה
ברכת משה מצויינים. יש להם גם מלצרים.

• הוסף לסימניות

תודה

היי, יש לנו קייטרינג בוטיק בשלבי הקמה, במחירי היכרות.
052-7199-709

• הוסף לסימניות
קייטרינג מטעמים (אלדד כהן) מעולה.
אוכל טעים מאוד, טרי, ובשפע (עשינו כבר כמה אירועים איתם ותמיד האורחים ממש התלהבו)
יש להם מלצרים ויש כל מיני רמות של אוכל וכלים

• הוסף לסימניות
קייטרינג מטעמים (אלדד כהן) מעולה.
אוכל טעים מאוד, טרי, ובשפע (עשינו כבר כמה אירועים איתם ותמיד האורחים ממש התלהבו)
יש להם מלצרים ויש כל מיני רמות של אוכל וכלים
הייתי בכמה ארועים שהם עשו והיה מעולה

• הוסף לסימניות
אלדד כהן כמובן, אוכל טרי במקום!
ראיתי שהוא מטגן שם במקום את הטורטיות! טעים מאוד!

• הוסף לסימניות
יהודה לוין מספר 1 באוכל
מביא כמויות של אוכל והכל טעים טרי ומיוחד!

אלדד כהן וברכת משה- שניהם מעולים
נסיון מצוין בכמה וכמה אירועים עם שניהם!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה