איזה תוכנה כדאי ללמוד?

• הוסף לסימניות
כעורך סרטי חתונות, אני רוצה להכיר וללמוד תוכנת עריכה חדשה. בעיקר בגלל המעבר לפורמטים חדשים ברזולוציות גבוהות שכעת אני מתחיל לעבוד איתם.

לאיזה תוכנה הייתם ממליצים לי לעבור? הכל חוץ מפרימייר..
סוני וגאס? אדויס?

במה יש פחות תקלות? מי הכי מהירה מבחינת ביצועים, ומוציאה תוצאות מקסימליות במינימום כאב ראש..

אשמח לשמוע את דעתכם!

• הוסף לסימניות
סתם לשם סקרנות :rolleyes:

מה רע בפרימייר?

(ברור שתוכנת עריכה סופר מקצועית היא אדיוס, אבל מה כבר צריך בשביל לערוך סרטי חתונה?!
אגב, סרטוני חתונה קצרים והכי בומבסטיים שראיתי נערכו באפטר.)

לגבי תקלות - נראה לי שתלוי יותר בחומרה.

• הוסף לסימניות
סתם לא התחברתי לממשק של אדובי, פעולות פשוטות שניתן לבצע בתוכנות מקצועיות אחרות, באדובי זה נראה מסובך וכאילו בחרו להקשות את התהליך.
וחוצמזה הבנתי שישנה בעיה ידועה בפרימייר שהוא לא מקבל 2 קבצי סאונד של המצלמה, הוא קולט רק את הראשון מבניהם, תקנו אותי אם אני טועה...?
(אולי רק בפורמטים מסויימים?)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י shuki05;1016302:
סתם לא התחברתי לממשק של אדובי, פעולות פשוטות שניתן לבצע בתוכנות מקצועיות אחרות, באדובי זה נראה מסובך וכאילו בחרו להקשות את התהליך.
וחוצמזה הבנתי שישנה בעיה ידועה בפרימייר שהוא לא מקבל 2 קבצי סאונד של המצלמה, הוא קולט רק את הראשון מבניהם, תקנו אותי אם אני טועה...?
(אולי רק בפורמטים מסויימים?)

לגבי פרימייר היא מקבלת חופשי גם 16 ערוצי סאונד בקובץ אחד (ניסיתי).
לגבי פעולות פשוטות - זה תלוי מה אתה צריך, יכול להיות שיש פעולות פשוטות שאתה מחפש שבפרימייר הם מסובכות...
ובכל מקרה תנסה אדיוס, אני ניסיתי והייתי מרוצה בעיקר מחוסר תקלות, הבעיה היא חוסר האינטגרציה שלה עם תוכנות אדובי.

• הוסף לסימניות
אז למה אמרו לי ש- "Adobe Media Encoder" לא מקבל יותר מסאונד אחד? זה לא קשור אחד בשני?

• הוסף לסימניות
אנקודר הוא לא תוכנת עריכה, במחילה. היא תוכנת המרה/יצוא מפרימייר
לאיזה צורך אתה צריך אותה?

• הוסף לסימניות
ברור, אבל בעבר שהייתי זקוק להמיר קבצים מסוימים אמרו לי שהיא לא מזהה יותר מסאונד אחד, אפילו בגרסאות החדשות שלהם. לכן קישרתי את זה לפרמייר כי זה עובד איתו ביחד

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פילפל;1016293:
סתם לשם סקרנות :rolleyes:

מה רע בפרימייר?

(ברור שתוכנת עריכה סופר מקצועית היא אדיוס, אבל מה כבר צריך בשביל לערוך סרטי חתונה?!
אגב, סרטוני חתונה קצרים והכי בומבסטיים שראיתי נערכו באפטר.)

לגבי תקלות - נראה לי שתלוי יותר בחומרה.

1. עד כמה שאני יודעת, פרימייר היא לא התוכנה האידיאלית לעריכת חתונות, ולא בגלל חוסר מקצועיות, אלא שיש תוכנות הרבה יותר קלות ומהירות לעבודה מהסוג הזה (ת'אמת, גם אני לא יודעת מה רע בפרימייר ידידתי הטובה מזה שנים רבות :)
2. ברור שקליפים נערכים באפטר, בין אם הם של חתונה/בר מצווה או כל ארוע אחר.
פה מדובר על חתונה שלימה של כמה שעות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רקורד;1016408:
2. ברור שקליפים נערכים באפטר, בין אם הם של חתונה/בר מצווה או כל ארוע אחר.
פה מדובר על חתונה שלימה של כמה שעות
ממש לא ברור, אפטר נועדה להיות תוכנת אפקטים, וקשה מאד לערוך בה קליפים ולעבוד עם סאונד. אפשר להוציא קליפים מקצועיים מאד מפרימיר לבדה!

• הוסף לסימניות
בוקר טוב שוקי.
פרמייר מקבלת ומייצאת את כל קבצי הסאונד שבאים ומהמצלמה ומאפשרת שליטה ובקרה על הבלאנס בינהם. יתרון לפרמייר בגירסה החדשה הוא שניתן להכניס לאותו ערוץ סאונד קבצי מונו וסטריאו יחדו
לגבי עריכת חתונות:
אמרת שבפרמייר הכל מסובך והדרך ארוכה, ואתה צודק, אך בל נשכח שבכל חיסרון טמון יתרון וכאן הפרמייר מאפשר לשלוט על רמות מדויקות יותר מאדיוס למשל. לפרמייר אפקטים רבים עם רמות שליטה שלא קיימות בתוכנות אחרות
לגבי זמן העריכה, ניתן להכין פריסטים לכל מצב ובכך להשוות את זמן העריכה לזה של שאר התוכנות
אחד היתרונות הבולטים בפרמייר: התאמה ל99% מהפלאגינים בשוק.

מבחינת ביצועים הפרמייר לא במקום הראשון אך במחשבים חזקים לא יורגש הבדל משמעותי,

לדעתי, החסרונות שציינת הם דווקא יתרונות שמאפשרות דיוק גבוה יותר אך אם בכל זאת אתה מחפש תוכנה אחרת, הייתי ממליץ לך על אדיוס או על אויד. סוני וגאס תהיה בעייתית בפורמטי הP2. אתה תזדקק לקנות פלאגין יקר או להמיר את הקבצים
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
אהלן יוסל'ה... :)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה